Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit javasoltok az elválás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit javasoltok az elválás utáni újrakezdéshez?

Figyelt kérdés

Elvált férfi vagyok, gyerek nincsen, és a minimálbérnél nem sokkal keresek többet.

A feleségemmel összeköltözve önállóan éltünk albérletben, és most hogy egyedül maradtam, a szüleim házába költöztem vissza.

Egyedül élve, nem tudom miként teremthetnék elő annyit, hogy önállóan éljek.

Kezdjek bele egy új kapcsolatba, és összeköltözve az új párommal éljek ismét önálló életet.

Mit mondjak egy harmincas nőnek? Hogy a szüleimnél lakom, ez azért a hiuságomnak kicsit keresztbe tesz.

2009. szept. 20. 16:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
ha csak ez a gáz, akkor szervezd össze néhány barátodat, akik szintén egyedülállók, és költözzetek egy 2-3 szobás albérletbe.
2009. szept. 20. 16:37
 2/14 anonim ***** válasza:
Marhaság! Örülj neki, hogy van hol lakni! Felesleges pénzkidobás az albérlet, pláne ha még nincs is rá pénzed. Aki szeret megfogja érteni, hogy elváltál, most ez a lehetőséged van, és hidd el ha szeret az a nő, megérti és majd együtt megoldjátok, ha eljön az ideje. Sajnos a mai csajok nem az embert nézik, hanem a bukszát, hogy milyen vastag, ilyenekkel meg nem is érdemes foglalkozni.
2009. szept. 20. 17:04
 3/14 A kérdező kommentje:

Haverokkal nem tudok összeállni.

Igazad van, hogy pénz kidobás, ugyanakkor tíz év függetlenség után, nem egy tuti a szülőkkel együtt lakni.

Bár minden elismerésem az övék, hisz nekik meg engemet kell elviselniük.

2009. szept. 20. 17:29
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Most nagyon őszintén? Nekem egy albérletben élő férfi, aki épphogy többet keres a minimálbérnél és tengődik, semmivel sem vonzóbb, mint az, aki takarékossági okokból a szüleinél él és pl megpróbál egyenesbe jönni, esetleg annyit keresni, amivel önállósodni tud.
2009. szept. 20. 18:27
 5/14 A kérdező kommentje:

Őszintén köszönöm. Én meg azt láttam, hogy a nőknél elvárás, hogy egy harmincas fickó külön éljen.

Reálisan meg nem tudom, mert az elmúlt években nem kelet hölgyekkel ismerkednem.

2009. szept. 20. 18:51
 6/14 anonim válasza:
Hát szerinte ha nem volt megcsalás a részedről akkor még próbálkozhatsz kérhetsz egy esélyt a volt párodnál. Ha nem jön össze ismerkedj másokkal. Az anyudéknál való lakás pedig nem gáz majd ha találsz magadnak egy partnert akivel jó a kapcsolatod akkor majd vele menj közösen lakni.
2009. szept. 20. 20:32
 7/14 anonim ***** válasza:
én ugyanebben vagyok, visszakerültem a szülőkhöz, pénz nincs. a nőknek nem tudok mit mondani, nem is akarok, én ezt a helyzetet csak külföldre költözéssel tudom megoldani.
2009. szept. 20. 23:06
 8/14 anonim ***** válasza:
Keress olyan nőt, akinek van lakása. Lesz barátnőd is, lakásod is. Praktikus!
2009. szept. 21. 06:29
 9/14 anonim ***** válasza:
Sajnos részben igazad van, de azok az átlagnők, akik azt nézik, milyen az anyagi helyzeted, önálló lakásban laksz-e, nem társat keresnek, csak a kényelmes, felszínes életet szeretnék megtalálni. Ilyen nőkre vágysz? Igen, engem is érdekel egy férfinál, hogy milyen a helyzete, de! Sokkal inkább azt nézem meg, hogy a maga erejéből mire képes. Céltudatos, szorgalmas, tisztességes, becsületes-e, Tud-e, képes-e újra talpra állni. Elismerem, a legtöbb nő nem így gondolkodik manapság, de azért biztos, hogy nem vagyok ezzel az értékrenddel egyedül.
2009. szept. 21. 07:10
 10/14 anonim ***** válasza:

Csak azért ne keress párt magadnak,hogy elköltözz a szülőktől,,,,

Miből gondolod,hogy problémát jelent 1 nő számára az hogy a szüleiddel élsz?Az én barátom 40éves és a szüleivel él,nincs külön lakása,,,engem nem zavar!

2009. szept. 21. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!