Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok szerelmes a férjembe, ez már válóok? Vagy éldegéljünk együtt szépen csendben?
11 éve vagyok együtt a férjemmel, mindkettőnknek első kapcsolat. 6 éve összeházasodtunk, van 2 gyerekünk. A férjem minta apa, kívánni se lehetne jobbat. Ő a legjobb barátom, de nem vagyok belé szerelmes.
A szexet is már eléggé nyűgnek érzem, gyanítom azért, mert nem olyan, mint amilyet szeretnék.
Sajnos túl pancser vagyok ahhoz, hogy erről beszéljek Vele (pedig azt hiszem lenne megoldás a problémára, csak nem merem elzavarni Őt orvoshoz - én a helyében már réges-rég elmentem volna magamtól).
Mondanom se kell az anyagiak miatt is célszerű együtt maradni. Na meg a gyerekek miatt. Le lehet élni egy életet szerelem nélkül? Érdemes?
Ja, amúgy soha nem veszekszünk, tényleg a legjobb barátom, szeretem, de nem úgy... :(
Nem tudok érdemben hozzászólni, de lenne néhány kérdésem és komolyan érdekel rá a válasz.
A fitymaszűkület neki nem kellemetlen? Nem értem, hogyhogy nem érzi, hogy ezzel kezdeni kéne valamit. Már régebb is érezhette volna, az elején. 1-2 perces szexuális aktus azért neki sem lehet annyira jó.
Hogyhogy házasok vagytok, de nem tudtok nyíltan erről beszélni? Ő nem érzi, hogy valami baj van? Vagy megérzi de nem érdekli?
Tű és orvosfóbia? Ez nekem még egy nőnél is gáz, nemhogy egy férfi rinyáljon ezért. (Én könnyen beszélek, mert pici korom óta kamaszkoromig kb állandó vendége voltam a kórházaknak és hozzászoktam a tűkhöz is. Mivel rájöttem, hogy ez kell az életben maradáshoz...) Amikor szültél akkor ő mit csinált? Nem ment be a kórházba? Egyáltalán beszélt az orvosokkal?
Az élet más területein milyen?
Szerintem lehetséges, hogy valami más is van a háttérben. Ezt abból gondolom, hogy az hogy idáig fajuljon a helyzet, ahhoz kell (néhány) más körülmény is. Ha 11 éve tart, akkor ő is érezheti hogy valami nincs rendben, mégis van valami belső késztetése, hogy ne javítson az állapoton. Talán ilyen az eltanult család modell vagy valami berögzült séma, hogy egy férfi ne adjon magára. Vagy hogy "csak a nők járnak plasztikáztatni" duma. És persze az orvosfóbia is közrejátszhat. Szerintem lehet előbb pszichológussal vagy pszichiáterrel kéne beszélni erről és megkeresni a problémának a gyökerét, megoldani a kiváltó okot és utána menni a másik dokihoz a fitymaszűkületet rendbehozni.
Persze én nem vagyok sem házas, sem szakember. Csak így gondolom
Szerintem meg az egy perces akció egyáltalán nem biztos, hogy a fitymaszűkület miatt van. Nekem volt olyan kapcsolatom ahol a partnernek fitymaszűkülete volt és az aktusok mindig ilyen 10-15 perc között mozogtak ettől függetlenül. Jó persze biztos itt is vannak fokozatok.
Nem lehet, hogy ez inkább lelki dolog? Vagy egy kontrollálatlan korai magömlés?
Lehet, hogy hülyeséget írok, de akár egy pszichológus is segíthetne, ha az ágyban változások történnének akkor könnyen újraéledhetne a szenvedély is.
Ne félj beszélni a férjeddel!
Szerintem nem viccből mondtad ki az igent...és nem úgy: "Igen, akarom őt, míg a lángolás el nem múlik...".
Szerintem ez közel sem ok a válásra.
24N
Ez tényleg óriási probléma(mármint a korai magömlés), sokáig bírtad.
Mindenképp beszélj a férjeddel!Lehet, hogy szükségetek lesz szexuálpszochológusra, fontos megoldani a problémát.
A kapcsolatotokért más téren Te is sokat tehetsz, beszélgetéssel, közös program szervezésével, és jó ha minden dolgot szóban is elmondasz neki, aminek öröülsz vele kapcsolatban.
Köszönöm mindenkinek a választ. Igazatok van, fel kell kötnöm a gatyát és megbeszélni a dolgokat.
Sajna már nem először hallom az ilyet, hogy "házasok vagytok és nem tudtok beszélni róla?" Hát sajnos nem, túl gátlásos vagyok.
22-esnek írok privit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!