Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nem vagyok szerelmes a férjemb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok szerelmes a férjembe, ez már válóok? Vagy éldegéljünk együtt szépen csendben?

Figyelt kérdés

11 éve vagyok együtt a férjemmel, mindkettőnknek első kapcsolat. 6 éve összeházasodtunk, van 2 gyerekünk. A férjem minta apa, kívánni se lehetne jobbat. Ő a legjobb barátom, de nem vagyok belé szerelmes.

A szexet is már eléggé nyűgnek érzem, gyanítom azért, mert nem olyan, mint amilyet szeretnék.

Sajnos túl pancser vagyok ahhoz, hogy erről beszéljek Vele (pedig azt hiszem lenne megoldás a problémára, csak nem merem elzavarni Őt orvoshoz - én a helyében már réges-rég elmentem volna magamtól).

Mondanom se kell az anyagiak miatt is célszerű együtt maradni. Na meg a gyerekek miatt. Le lehet élni egy életet szerelem nélkül? Érdemes?

Ja, amúgy soha nem veszekszünk, tényleg a legjobb barátom, szeretem, de nem úgy... :(

2013. márc. 28. 14:32
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
97%
Szerelmesnek lenni meg szeretni valakit nem ugyanaz!A szerelem csak pár hétig vagy hónapig tart míg szeretni valakit tudsz egy életen át.Lehet kapnál egy férfit,aki jó az ágyban,de a fogadat kiverné esténként,mert inna.Hidd el nincs olyan,hogy minden fasza legyen vagy ez vagy az.Azt,hogy mekkora bika a barátnőid férje,azt meg el ne hidd,meg hogy ide is kiírják,hogy napi kétszer háromszor szexelnek,ugyan már....,még heti se ennyi,pláne ahol gyerek is van már egy kettő.Mintaapa,soha nem veszekszünk ez a kettő legyen előtted.Valahogy a szexet is meg tudod vele beszélni elvégre van tőle két gyereked,Isten éltesse őket!De ezért ne válj el.
2013. márc. 28. 14:54
 12/29 A kérdező kommentje:

NEM SZÁNDÉKOZOM ELVÁLNI...

Lehet, hogy nem volt egyértelmű, amit írtam. Csak egy kicsit el vagyok keskenyedve a romantika és nemi élet terén... Mint írtam, túl félős vagyok erről beszélgetni. Nem tudom hogyan lehetne belevágni egy ilyen beszélgetésbe. Mert hát nemigen beszélgetünk, ami szintén nagyon hiányzik. 2 gyerekkel, és egy szerető férjjel ellátva magányosnak érzem magam. És emiatt szégyellem is magam, mert sok nő nagyon szeretne a helyemben lenni...

Néha úgy érzem hiba volt rögtön az első pasival összeházasodni. Erre a barátnőim mindig azt mondják, hogy nem jobb az se, ha a 4. vagy 5. pasival marad együtt az ember. Mindig van bennem egyfajta kíváncsiság, vagy elégedetlenség, vagy mifene.

Na mindegy, igazából tisztában vagyok vele, hogy meg kéne beszélnünk a dolgot. A szex dolgot. Valamiért azt hiszem ez minden elégedetlenségemnek az oka :(

Egy éve nem bírok a szemébe nézni, és belevágni ebbe a beszélgetésbe.

Az nagyon gáz lenne, ha írnék neki egy "szerelmes levelet", amiben leírnám. És úgy adnám oda neki, hogy ott vagyok amikor elolvassa... Egyszerűen nem nyílik ki a szám, hogy elmondjam. Hihetetlen gátlás van bennem. És nem tudom miért.

2013. márc. 28. 14:58
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Lehet "levelezni", ha így könnyebbnek érzed. a lényeg, hogy tudasd vele, ami benned van.
2013. márc. 28. 15:02
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

Írhatsz is.

És ha egyszerűen kezelésbe vennéd? Kipróbálnál rajta új ötleteket? Meglepnéd valamivel?

2013. márc. 28. 15:03
 15/29 anonim ***** válasza:
Mi a konkrét problémád a szexen belül? Hátha így könnyebb lenne segíteni.
2013. márc. 28. 15:18
 16/29 A kérdező kommentje:

Nem megy, nálunk anatómiai probléma van.

Akkor most már leírom mi a gond. (Igaz, ez nem a szex kategória).

A férjemnek fitymaszűkülete van, 1 percig (se) bírja sajnos. Tulajdonképpen még életemben nem szexeltem egy igazit. A kapcsolatunk elején türelmes voltam, fiatalok voltunk, gondoltam majd belejövünk. Nem jöttünk, ennek ellenére dúlt a love. Amikor összeházasodtunk, volt egy olyan "rossz" gondolatom, hogy így úgyse fog majd összejönni a gyerek, majd ez "megoldja a dolgot", kénytelenek leszünk orvoshoz fordulni. Nem jött be, simán teherbe estem 2x is. Eltelt összesen 10 év, én türelmesen vártam, hogy majdcsak javul a helyzet, vagy eszébe jut tenni valamit az ügy érdekében. De nem. Pedig nem mondom, hogy önző lenne az ágyban, mert máshogy mindig kielégít, de valahogy nekem hiányzik az az érzés, hogy igazán egymásba gabalyodjunk testileg is és ne csak 1 percre.

És képtelen vagyok mindezt szavakba önteni és elmondani neki. Pedig tudom, hogy nincs más megoldás, mert csak várok és várok, és belül őrlődöm, és nincs kedvem nekiállni se a szexnek, mert tudom, hogy csalódni fogok. És emiatt egyre távolodom Tőle, és üresnek érzem a házasságunkat, pedig hát nincs is olyan nagy baj vele.

Szóval muszáj lenne elküldenem orvoshoz, mert egy sima, fél órás műtét lehet, hogy megoldaná minden bajomat. Csak az a rossz, hogy ez az ÉN bajom. Ő nem érzi ezt gondnak.

Tetézi az egész hülye szituációt, hogy hihetetlen orvos és tű fóbiája van. Vérvételre se hajlandó elmenni. Hogy kérjem meg rá, hogy szike alá vesse magát? Miattam... Áááááá, úgy gáz ez ahogy van. Én meg gátlásos és nyúl vagyok.

Azt hiszem levelet fogok írni. Pár hónap-év és össze is szedem majd a bátorságom.

2013. márc. 28. 15:35
 17/29 anonim ***** válasza:
75%

"ez az ÉN bajom"

A házasságotokkal, ha van, ez az egyetlen gond. Minden más megoldható. De a frjed magadra hagyott azzal a problémával, gonddal, hogy nem tudsz szexuálisan kielégülni. Mert az nagyon nem ugyanaz ám, mint kézzel, szájjal stb. Amikor sikerül egyazon pillanatban eljutni az orgazmusig a pároddal, az mindent felülmúl. A férfinak is! Ő sem ismert meg még emiatt egy csodálatos dolgot! Motiváld őt ezzel is, az én párom - bár 8 évvel idősebb férfi nálam, velem élte át először ezt a csodát, és azt mondta, soha nem hitte, hogy létezik ilyen érzés. (Párkapcsolata és szex is már volt előttem is.)

Szóval a pasinak sem mindegy, hogy egy perc alatt vége, vagy hogy minden fázist kiélvezve a szeretkezés során, közösen eljuttok a csúcsra (egyszerre vagy sem, az már szinte mindegy is).

2013. márc. 28. 15:41
 18/29 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem mindketten b*rmok vagytok, hogy fitymaszűkülettel nem mentetek el orvoshoz. Szóval gratula :D

Amúgy meg egyik kutya,másik eb. Hiába hajt a kiváncsiság, más se fog többet, meg jobbat nyújtani sem az ágyban, sem más téren.Maximum több érzelem,vagy kémia lesz.

Irány az orvos.11 év után már nem ártana ezzel kezdeni valamit.

2013. márc. 28. 15:55
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem akkor "barmozzuk" le akérdezőt, ha a magunk életében nincsenek megoldatlan problémák, és minimum annyira meg is világosodtunk, mint Buddha. Akkor meg már minek..?
2013. márc. 28. 16:30
 20/29 anonim ***** válasza:
Igen, ez valóban egy kényes téma, én sem tudom, hogy hogy lehetne ezt finoman felhozni, mert mégiscsak a férfiasságáról van szó. Talán úgy, hogy ennek a problémának egészségügyi oldala is van. Szóval közelíts erről az oldalról, hogy aggódsz érte, hogy nehogy baja legyen..stbstb. És ha ezt ő is belátja, hogy ez így orvosilag is probléma akkor jobban fog hajlani rá. Mert ugye, azt írtad, hogy ő szexuálisan nem érzi ezt bajnak. Meg a férfiak többsége fél is ettől a műtéttől. Félnek hogy a makk rész érzéketlen lesz, meg aztán nehogy már az ő férfiasságába csorba essen, hogy emiatt nem tudja kielégíteni az asszonyt. Szóval hozd fel, hogy aggódsz az egészsége miatt, mert olvastál egy cikket, hogy ez problémát okozhat..blabla és szeretnéd hogyha konzultálnátok egy orvossal. Ott majd megnyugszik :) Túl lesz a műtéten és akkor végre élvezhetitek egymást :)
2013. márc. 28. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!