Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Férjem házábol kapok valamenny...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem házábol kapok valamennyit, ha házasság előtt szerezte?

Figyelt kérdés
Házasság előtt került a nevérea ház. Vannak rajt adosságai a férjemnek, amik akkor keletkeztek, amikor még nem voltunk együtt. Valamint bírosági zár alatt van a ház, az előző tulajdonos adosságai miatt. A férfi most börtönbe, meg kell várni, mig lezajlik az ügy, hogy legyen valami a hábol állítolag. Egy éve itt lakom a férjemmel és az övé a ház 50%-a. Viszont én fizettem a ház összes elmaradott számláját, a falakat kifestettem, nyílászárokat cseréltettem. Ezekről számlám jelenleg nincs. Mi a teendő ilyenkor, hogy a lehető legjobban jöjjek ki belőle?
2013. márc. 26. 09:48
 1/7 anonim ***** válasza:
81%
Nem. Ha számla lenne, annak a felet kovetelhetned. Igy semmit.
2013. márc. 26. 09:55
 2/7 anonim ***** válasza:
Próbálj meg vele egyezkedni. Keress egy jó ügyvédet., aki segít az megegyezésben.
2013. márc. 26. 10:04
 3/7 anonim ***** válasza:
31%
A házában laktál,ennyit elvárhatott tőled,más meg albérletet fizet,mégsem igénylhet az albérlet részéből semmit sem.
2013. márc. 26. 10:27
 4/7 anonim ***** válasza:
83%
"Valamint bírosági zár alatt van a ház, az előző tulajdonos adosságai miatt" Akkor hogy kerülhetett a férjed nevére? Elég zavaros, amit leírtál, ellentmondó dolgok vannak benne.
2013. márc. 26. 10:31
 5/7 anonim ***** válasza:
69%

Elvileg, van arra lehetőség, hogy annak a felét követeld, amit a házasság alatt ráköltöttetek, felújíítottatok...stb plusz ha ez nagy értéknövekedést jelentene a házban.

persze ez elvileg, a bíró dönt ....

amúgy a történeted zavaros csak a vastagbetűs kérdésre válaszoltam.

Mivel hivatalosan nem kerülhetett volna a férjed nevére olyan ház, amin tartozás van, csak akkor, ha ezt a tartozást is vállalta.

ez is csak elvileg.

Keress ügyvédet, mindenképpen, aztán ő tisztába teszi pontosan, és átláthattóvá teszi a helyzetedet

2013. márc. 26. 11:35
 6/7 anonim ***** válasza:
52%

Rosszul vagyok az ilyen keselyű típusú nőktől. Arra meg lenne az eszed, hogy kiforgassad a férjedet, mi? Rossz hírem van: Semmi közöd az ő házasságon kívül szerzett ingatlanához.

"Viszont én fizettem a ház összes elmaradott számláját, a falakat kifestettem, nyílászárokat cseréltettem."

Nem mondod? Más is fizet az albérletért, lakhatásért, még sincs jogalapja semmilyen részt követelni az ingatlanból. Meg nem mondod, hogy kicseréltettél néhány kilincset, és akkor most el akarod happolni a férjed házát?

Menj a jó francba, oda!

Nem akartam indulatosan írni, de az ilyen megélhetési qrváktól kiráz a hideg.

2013. márc. 26. 11:44
 7/7 anonim ***** válasza:

Utolsó szóval te simán elviselnéd ha a házastársad tartaná fent a házadat anyagilag, de nem járna neki semmi mert a te házad?

Szerintem te vagy Qva, vagy Stici! És egy Önző szemétláda!

2013. ápr. 11. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!