Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem házábol kapok valamennyit, ha házasság előtt szerezte?
Elvileg, van arra lehetőség, hogy annak a felét követeld, amit a házasság alatt ráköltöttetek, felújíítottatok...stb plusz ha ez nagy értéknövekedést jelentene a házban.
persze ez elvileg, a bíró dönt ....
amúgy a történeted zavaros csak a vastagbetűs kérdésre válaszoltam.
Mivel hivatalosan nem kerülhetett volna a férjed nevére olyan ház, amin tartozás van, csak akkor, ha ezt a tartozást is vállalta.
ez is csak elvileg.
Keress ügyvédet, mindenképpen, aztán ő tisztába teszi pontosan, és átláthattóvá teszi a helyzetedet
Rosszul vagyok az ilyen keselyű típusú nőktől. Arra meg lenne az eszed, hogy kiforgassad a férjedet, mi? Rossz hírem van: Semmi közöd az ő házasságon kívül szerzett ingatlanához.
"Viszont én fizettem a ház összes elmaradott számláját, a falakat kifestettem, nyílászárokat cseréltettem."
Nem mondod? Más is fizet az albérletért, lakhatásért, még sincs jogalapja semmilyen részt követelni az ingatlanból. Meg nem mondod, hogy kicseréltettél néhány kilincset, és akkor most el akarod happolni a férjed házát?
Menj a jó francba, oda!
Nem akartam indulatosan írni, de az ilyen megélhetési qrváktól kiráz a hideg.
Utolsó szóval te simán elviselnéd ha a házastársad tartaná fent a házadat anyagilag, de nem járna neki semmi mert a te házad?
Szerintem te vagy Qva, vagy Stici! És egy Önző szemétláda!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!