Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elfogadnátok ezt az ajánlatot GYT-ra vagy mennétek bíróságra?
Barátnőmről van szó, tehát nem tudok minden apró részletet. Tanácsot kért tőlem a következő ügyben.
1,5 éve élnek külön a férjével, 8 éves iker fiaik vannak. A férj kiveszi a részét a gyerekek életéből, megy értük iskolába, tanul velük, programokat szervez nekik. Anyagilag is támogatja őket, nem csak vesz nekik néha egy csokit.
Most elindították a válást. A férj havi 60-et ajánl, plusz ugyanúgy mint eddig vesz nekik ruhát stb. A barátnőm elfogadná, az anyukája viszont próbálja meggyőzni hogy kérje a 40%-ot, ami több lenne. A barátnőm szerint a 60 bőven elég, neki is van munkája és szeretné ha megmaradna a jó kapcsolat.
Ti mit tennétek?
Én is így gondoltam, ezt is tanácsoltam.
De az anyjának rossz tapasztalatai vannak, meg kicsit úgy érzem hogy mivel ő mindig szarul jött ki a kapcsolataiból, most az apán verné le a sérelmeket.
A megegyezés hivatalos lesz, le fogják papírozni.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek
Nem 40 %-t kell kérni hanem a hivatalos fizuja 20 %-t
ha az ex fél milliót keres ne menjen bele,
pláne ne abba hogy majd ő külön mindent megvesz mert ha jön 1 új nő, új gyerek rögtön nem lesz ilyen nagylelkű.
Szó elszál irás megmarad.
Ha meleg is attól még lehet új kapcsolata új gyerekkekel akiket el kell tartani és akkor már nem lesz olyan biztos hogy a plusz dolgokat gálánsan kifizeti ezért kell reális összegben megegyezni.
Ha ez az összeg nem közeliti meg a fizú 15%-t akkor nem reális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!