Elfogadnátok ezt z ajánlatot?
Egy viszonylag híres magyar díjugratónő (aki nem rég kezdett el velem edzeni), felajánlotta, hogy nekem adja az egyik lovát, hogy versenyezzek a lovardája színeiben, mert ő már nem tud azzal a lovával ugratni, mivel a ló "csak" 1m20-at ugrik, neki viszont már 1,60at kell.
Cserébe annyit kér, hogy a ló bértartásának havi árát fizessük ki, viszont így a ló csak az enyém lenne, csak én lovagolnám, stb. Gyakorlatilag bérelném tőle.
Tudom, hogy nagyon jó ajánlat, de olyan kis "senkinek" érzem magam hozzá képest, és még véletlenül sem akarom elrontani a lovát. :S (nem vagyok kezdő, de azért még nekem is van mit tanulnom...) Szerintetek mit tegyek?
Fogadd el! Elrontani tuti nem fogod, mert az ő felügyelete mellett fogsz edzeni. Sőt nem lehetsz rossz lovas, ha alád mer adni egy jó lovat.
Végül is ez egy lóbérlés. Ne hagyd ki ezt az alkalmat!
Fogadd el. :-)
Jól jársz te is, ha képzett lovon, jó oktatóval dolgozhatsz, versenyezhetsz. Jól jár a tulaj, mert vélhetőleg sok lenne neki úgymond a semmiért tartani a lovat, de gondolom, nem akar megválni tőle, szereti. Ily módon megmarad a lova és még öröme is lesz benne, ha jól mentek. És jól jár a ló, marad a megszokott helyén, kap egy szerető gondozót, egy második gazdát és csak azt kell teljesítenie, amit amúgy is tud.
Remélem valóban jól sül el a dolog, sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!