Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Létezik, hogy valakit felhozot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik, hogy valakit felhozott a családi házunkba?

Figyelt kérdés

A férjemmel mostanában nem igazán vagyunk jó kapcsolatban az második gyerek fogantatása óta hozzám sem nyúlt, nem beszél velem ha mégis akkor üvöltözésbe csap át az egyszerű beszélgetés is. Pár hete a gyerekekkel elutaztam vidékre a szüleimhez. A férjem nem jött velünk a sok munkára hivatkozva. Mikor hazajöttem volt pár dolog ami nem stimmelt értem itt, hogy a ruháim nem úgy voltak ahogyan hagytam őket, a samponomból, parfümömből hiányzott, a fürdői polcomon szó szerint káosz uralkodott pedig mindig szép rendben van ott minden, közben a férjem aki nagyon ritkán takarít rendet rakott, lehúzta az ágyneműt is.

Létezik, hogy a férjem felhozott ide egy nőt és az ő nyomait akarta eltüntetni? Mit tegyek? Hogyan derítsem ki, hogy ki az? Segítsetek kérlek, mert nagyon el vagyok keseredve. :(

2009. szept. 17. 18:00
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%

Ez a bugyiötlet tök jó:-))))

De vegyél a kínaiba egyet. Ne a sajátodét.

Ja ha ilyen szépen takarít a férjed ezentúl mindent megcsinálhat, addig te elmégy a szeretődhöz:-))))

2009. szept. 17. 18:55
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
Ha legközelebb elmennél, előtte húzz friss ágyneműt. Ha megint lecseréli, akkor egyértelmű a dolog. Ha meg összeizzadják, akkor is...
2009. szept. 17. 19:03
 13/34 anonim ***** válasza:
100%

Nagy a valószínűsége, hogy nő áll a dologban! :(

Én a helyedben ezt a bugyis ötletet kipróbálnám!

2009. szept. 17. 19:09
 14/34 anonim ***** válasza:
57%
én a helyedben lefeküdnék vele..
2009. szept. 17. 19:12
 15/34 anonim ***** válasza:
80%

Utolsó! Ott a pont!

Ha mégsincs kedved hozzá, akkor jobb talán ha elváltok. Mindegy mit mond, ennek annyi, ha nem akartok változtatni.

Ha a wc-re viszi a telefont, akkor nincs mit bizonygatni.

2009. szept. 17. 19:16
 16/34 anonim ***** válasza:
76%
Ha ennyi a kapcsolat köztetek, akkor ne is csodálkozz semmin! Mi a baj? Mi volt a baj? Nem akarta a gyereket?
2009. szept. 17. 19:17
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
180 km nem a világ vége.2-3 óra és már fordulhatsz is vissza.Elmégy mondjuk egy hétvégére a gyerekekkel, pénteken elmentek, és szombat este még felhívod onnan a szüleidtől telefonon úgy 8 felé, hogy puszi-puszi meg jó éjt , majd azonnal kocsiba ülsz és úgy 10-11 felé megleped őt.
2009. szept. 17. 20:25
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
Nincsenek ott a környezetedbe barátnők, hozzájuk nem tudod elvinni a gyerkőcöket. Szombat reggel meglátogatnád a férjedet, egy hiányoztál édes (szöveggel), de lehet, hogy erre nem is lesz szükség, mert mellette fog vki feküdni. De remélem, hogy nem lesz így. De akinek kellesz az szeret és tisztel és nem csal meg....
2009. szept. 17. 20:55
 19/34 anonim ***** válasza:
78%

Nekem is ez jutott eszembe, hogy a gyerekeket lepasszolni valahová, és szerintem ne a meglepős módszert válaszd, hanem inkább figyeld ki őket! Cserélj kocsit, valakiét kérd kölcsön, akiére nem fog gyanút,amit nem ismer föl, vagy bérelj egyet egy pár órára.És parkolj le a házatok közelében, hogy jól ráláss.Vihetsz fényképezőt is magaddal, ha megjönne valami ismeretlen nő, és félreérthetetlen helyzetben találnád őket.Így lesz bizonyítékod is, amit később kitálalhatsz neki, persze csakis előhívatva, az eredetit meg elvinni otthonról, hogy nehogy megsenmmisítse, pl.barátnőhöz, vagy testvérhez.Egy pár órát kibírsz kocsiban is, vagy mondjuk még egy napot is, ha pedig elmegy valahová követheted (erre jó a sötétített üveges autó)

Jaajj..annyi ötletem van az ilyen nyomozós dolgokhoz :)

2009. szept. 18. 00:16
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
Hát úgy látom, hogy a bizalmad igencsak megingott, hozzáteszem jogosan. Félelemre adnak okot amiket írtál, és természetes, hogy ezek a gondolatok felmerültek benned. Mindenképp jó lenne, ha megbizonyosodnál arról, hogy tényleg megcsalt-e. Válogathatsz az eddig felmerült ötletekből, többnyire jónak is tünnek, de azért először próbálj vele beszélgetni magatokról, a kapcsolatotokról. A kommunikáció sok mindenre képes. A hiánya romboló, amennyiben viszont megfelelően tudtok beszélgetni, akkor meg tudjátok oldani a problémátokat. Sok sikert!
2009. szept. 18. 08:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!