Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy valakit felhozott a családi házunkba?
A férjemmel mostanában nem igazán vagyunk jó kapcsolatban az második gyerek fogantatása óta hozzám sem nyúlt, nem beszél velem ha mégis akkor üvöltözésbe csap át az egyszerű beszélgetés is. Pár hete a gyerekekkel elutaztam vidékre a szüleimhez. A férjem nem jött velünk a sok munkára hivatkozva. Mikor hazajöttem volt pár dolog ami nem stimmelt értem itt, hogy a ruháim nem úgy voltak ahogyan hagytam őket, a samponomból, parfümömből hiányzott, a fürdői polcomon szó szerint káosz uralkodott pedig mindig szép rendben van ott minden, közben a férjem aki nagyon ritkán takarít rendet rakott, lehúzta az ágyneműt is.
Létezik, hogy a férjem felhozott ide egy nőt és az ő nyomait akarta eltüntetni? Mit tegyek? Hogyan derítsem ki, hogy ki az? Segítsetek kérlek, mert nagyon el vagyok keseredve. :(
ha még nem mosta ki az ágyneműt, akkor fogj egy uv-lámpát és keress spermát, akkor nem tudja letagadni se.
Ha ez már nem megy, akkor hajszálak, idegen női cuccok, koton az ágy alatt... stb keresése.
Ez is elég fura, hogy elrejti előled a telefonját.
Próbáld meg akkor elcsenni amikor alszik.
rákérdeztem már régebben, mert voltak érdekes útjai meg kirándulásai amik elég gyenge lábakon álltak, de az volt a válasz, hogy sok a meló és csak én kellek senki más.
Túl alaposan takarított semmi sehol. Keresgéltem már elhihetitek, de sem hajszál, sem koton, az ágyneműt meg kimosta már. Különben sem vagyok egy nagy helyszínelő, de igyekszem.
Szia!
Nekem elég "eszement" ötlet jutott az eszembe. Vegyél egy átlagos méretű bugyit és mikor jön haza lógasd a kezedben , és kérdezd meg hogy : Drágám, ez hogy került az ágy alá??". Ha elvörösödik, vagy zavart lesz, akkor lebukott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!