Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El lehet az viselni ha valakit megcsal a párja és rájön? Mi a teendő?
Nem nagyon, de azért az is kérdés, miért csaltak meg, mennyi ideig, kivel, ismered-e vagy idegen, st.
De alapjába véve, én nem nézném el, nem érdekelne az indok sem.
Ha a parjatol nem kap szexet valaki vagy keveset,akkor nyilvan keresni fog maganak olyat,aki megadja neki.
De gerinctelen dolog a megcsalas.
Elobb tisztazni kene a problemakat,es ha nem hajlando egyik fel sem a valtoztatasra,akkor bucsut mondani egymasnak nyiltan.
Kedve utolso.. Mar megis mi az istenert kene keresnie mast, ha nincs szex? Van ket szep keze, meg tudja oldani maganak amig nem jon rendbe a kapcsolat!
Ahogy en is megtettem, mas csajra ra se neztem, nemhogy dugjam!!
Gondolom nem évekig csináltad ezt utolsó.
Kíváncsi vagyok akkor mit lépnétek, ha a feleségetek a gyerek után egyáltalán nem akarna lefeküdni veletek többé.
Elválni nem akarsz, mert akkor hétvégi apa leszel és ugrik minden, amiért valaha életedben megdolgoztál, ház, autó, minden.
Viszont nem élhetsz így, mert bekattansz.
Kívülről olyan okos mindenki, el kell válni..jah, de mindennek ára van.
15-os,akkor olvasd el,amit irtam.
Nem a megcsalas a megoldas.
De ha az egyik fel nem akar szexelni,annak ellenere sem,hogy tobbszor megbeszeltek a dolgot,es ez mar hosszu ideje igy megy,akkor szerinted mit kene lepni?
Mondjon le a masik fel orokre a termeszetes testi szuksegleteirol a masik miatt?
Szerinted milyen az,ha valaki a parja mellett evekig nem kap szexet,vagy csak felevente,akkor is kotelessegbol?
Es egy frigid jegcsappal vagy egy puhap.cssel kell egyutt elnie,aki figyelembe sem veszi az o igenyeit?
Ha nem tudjak ezt megneszelni,egyikuk sem akar alkalmazkodni a masikhoz,akkor jobb mindket felnek,ha kulonvalnak az utjaik,es keresnek olyan tarsat,akivel egyeznek az igenyek.
Én úgy másfél hónapja jöttem rá, hogy folyamatosan csal a férjem, kb 2 éve (nem heti rendszerességgel, de ez mindegy). A házasságunkkal voltak gondok, főleg a szex terén, de mielőtt lépett, akkor kellett volna komolyabban beszélnünk, vagy szakemberhez fordulnunk, talán sikerült volna.
Teljesen összetörtem, hogy hogyan volt képes így megalázni, semmibe venni, hazudozni-nem szeret, hiába gondolja úgy. Most már mindig ott fog motoszkálni a kisördög a fejemben, hiába próbálkozna mindennel.
Mi a teendő? Jó kérdés. Mi valószínűleg nem maradunk együtt. Amit a többiek írtak, fontos szempontok: mióta vagytok együtt, hogyan-hányszor lépett félre, stb.
Nálatok mi történt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!