Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válniakar a nejem mert nemadtammegneki amit nem szabad drog pia hapsik. De az egészcsaládja meletevan montamneki jó közösbeleegyezesel válunk de foralnak elenem valamit azbisztos mitlehet csinálni?
Figyelt kérdés
12év3gyerekünkvan es sajnos ővakon születt 6éves és 5éves mindhárman lányok imádomőket. Válniakar nélkülem akar továbélni márbeisata aválópert asztmondja menyek el a házbol mert méglátnisebir. De az anyuk De hovamenyek amikor mégkisemonták a válást, ugy gondolom ő és az anya igyakarnak kisemizni a közösházunkbol. Ivot drogozot megcsalt,200kmem hogy visza hozam a gyerekekhez álandóan kerestetem mert amikor ő bekatant ment és mindig asztmonta miatam mert nemvagyokhozájó nem tudom sexuálisan kielégiteni mindég a fezeket mind bizonyitani kelene elene a váláson és ojan befojásucsaládjavan hogy őkis otvanak a biróságon ÖNÁLÓ BIRÓSÁGI VÉREHAJTÓK. Nemtudom mitcsináljak nemmerek tanuskodni elene mert tudom éniszommeg a levét. Mit csináljak?2009. szept. 15. 16:33
1/11 anonim válasza:
Írd le még egyszer a problémád, hogy más is megértse rajtad kívül.
2/11 anonim válasza:
Ez kb az a helyzet amikor nyeregben érzi magát valaki,és kitalál hülye okot a válásra!Őszintén szólva, a csajokat sajnálom...harcolj,ne add fel...mindig van valahogy,lehet akármilyen befolyásos családja,úgyis felülvizsgálják a dolgokat!Egy dologhoz mindenképp jogod,jogotok van... boldognak lenni,mégha újra is kell kezdeni...
3/11 anonim válasza:
Ennyi helyesírási hibát!!! egyszerűen nem tudom megérteni,hogy mi is a problémád...Tényleg újra kéne írnod,hogy mások is megértsék mit akarsz!!
4/11 anonim válasza:
huh..ez elég tömör megfogalmazás,nehezen érthető,de a lényeg talán megvan,szóval ha van egy közös házatok,akkor abból nem lehet téged csak úgy kirakni,sem kisemmizni,akkor sem ha elváltok.Attól hogy valaki bírósági végrehajtó még veszthet pert,ha tényleg váltok úgyis el kell menned neked is egy ügyvédhez és ő majd segít,ha az asszony tényleg narkózott azt nem te kell hogy tanusítsd,hanem egy-két tanú,ha bebizonyosodik még a gyerekelhelyezést is elvesztheti.Szerintem keress meg egy ügyvédet legalább egy beszélgetésre,hogy ő mit tanácsol,hogyan fogjatok hozzá,hogy ne forgassanak ki a vagyonodból.
5/11 anonim válasza:
Mauni, ez most hogyan vagyon?
6/11 anonim válasza:
Nem adtál neki drogot, piát, mind megtartottad magadnak, majd megírtad ezt a kérdést....
...amiből egy szót sem értek.
7/11 anonim válasza:
Sztem ezt egy unatkozó gyerek írta.
8/11 anonim válasza:
Mi van? Bezárt a játszótér? Ilyen korán?
9/11 anonim válasza:
Próbáldmeg magyarulésakkor talánmegis értjük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!