Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek hány évesen volt az első pasitok? És kb 15 éves korotok ra már hány pasin voltatok túl? ( és azon belül miken, csók vagy talán több, stb)
Figyelt kérdés
2009. szept. 14. 17:59
11/18 anonim válasza:
24 évesen volt először pasim, ez volt az első és ekkor történt meg az első csókom is...
Picit úgy érzem el vagyok maradva :(
12/18 anonim válasza:
15 (majdnem 16) első csók.
16-18 petting (különböző pasikkal)
18 (majdnem 19) első szeretkezés. Most visszagondolva mindent elég jól időzítettem, akár később akár előbb lettek volna, most nem így állnék a szexhez... és így jó :)
25/L
13/18 anonim válasza:
19 évesen első csók, aztán pár hónappal később első együttlét, nem siettem sehová :)
14/18 anonim válasza:
15 évesen azt sem tudtam, hogy néz ki egy pasi közelről :) najó, csókok már voltak, buliztam, stb. de az első komolyabb barátom 17 évesen volt. ja, és 16 múltam, amikor jött a nagy szerelem, és úgy éreztem, hogy a szüzességemet az úriembernek ajándékozom. kapcsolat nem lett belőle, de azóta is nagyon jó barátok vagyunk. semmit nem bántam meg :)
15/18 Amore válasza:
16évesen volt az első csok
17 évesen az elsö szex akivel utána még három évig voltam együtt
22/l
16/18 anonim válasza:
15evesen volt az elso csok, aztan 16 evesen az elso szex.
3pasin vagyok tul es egy ebbol a ferjem. :)
32/N
17/18 anonim válasza:
Sziasztok.15 leszek decemberbe és 12 évesen volt az elsö csókom azóta már volt pár barátom mert nem találok olyat aki igazán szeretne...:(még nem voltam ugy fiuval de ha találok egy olyan fiut aki szeret azzal lehetne több is...pár hónap éven belül is akár..:)
18/18 anonim válasza:
17 évesen találkoztam a barátommal,azóta is együtt vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!