Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek hány évesen volt az első pasitok? És kb 15 éves korotok ra már hány pasin voltatok túl? ( és azon belül miken, csók vagy talán több, stb)
16 évesen volt az első kapcsolatom, és akkor vesztettem el a szüzességem is. Nem volt hosszútávú kapcsolat, és ezt kezdettől tudtam már akkor is, csak a kiváncsiság miatt mentem bele. Aztán megismerkedtem egy fiúval, akivel 6 évig életem együtt.
27
Utolsó vagyok.
De ha jól belegondolok már oviban is pasiztunk :)
kb 11 évesen gyerekszerelmek ( fiú), kézen fogva sétálás). Aztán 13 évesen az első szájrapuszi (az egyik exemtől, akivel már akkor sem jártam:)). 14 évesen az első csók. Aztán volt egy akivel csak csók volt. 16 évesen összejöttem a férjemmel, 17 évesen vette el a szüzességem.
Mozgalmas kis tinikorom volt...:P Ez főként annak volt tudható, hogy csak idősebb lányok voltak a barátaim, akiket már érdekeltek a pasik.
15 évesen elsö párom,akkor az elsö csók, 16 évesen az elsö szeretkezés és még most is együtt vagyunk
19/L
Nekem 14évesen volt az első pasim és ő vele veszítettem el a szüzességemet!
Sztem kissé korai volt,várhattam volna még 1-2 évet,de nem bántam meg,mert szerettük 1mást,vigyázott rám :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!