Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet azt elintézni, hogy a volt férjem ne vihesse el egy egész hétvégére a gyerekeket?
Én is kíváncsi lennék arra mi az hogy szétszórt?
Az én volt férjem is az egyébként, a barátnője is. Volt már, hogy az oviba hagyták a gyereket (nem csak hétvégén van velük), úgy oldom meg, hogy hússzor felhívom őket. Mindkettőt. Így van eredménye :)
Kárt nem tesznek benne, szeretik ez a lényeg. Kicsit legyél lazább te is.
(de ha példát mondanál okosabbak lennénk, ha esetleg tényleg veszélybe kerülhetnek)
Sajnos amíg a gyerekek be nem töltik a 18-at addig kötelező odaadni nekik őket.
Ha testi kárt nem tesznek benne akkor a Bíróság nem fog neked igazat adni.
Megértem a problémádat hiszen én is elvált szülők gyereke vagyok és öcsém is.Nekünk apánk második felesége tett pokollá minden látogatást,de mikor anyu megfenyegette,hogy megveri akkor befogta a száját.
Beszélgess el az apával,legyél vele szigorú és következetes.Hívd fel őt telefonon ha a gyerekek nála vannak.Emlékeztesd az apai kötelességeire.Sok sikert.
A szétszórtság nála már régi probléma, a házasságunk alatt is ilyen volt, de azt mondta a hétvégéken jobban oda fog figyelni. Elfelejt nekik enni adni, volt, hogy csak félúton hazafelé kapcsolt, hogy 2 gyerekkel indult el a játszótérre, de csak egy van vele hazafelé. Ha csak néhány órát vannak vele akkor nincs gond, de egy teljes hétvége már túl soknak bizonyult.
Én is hívogatom, csak az a baj, hogy telefonon mindig azt mondja, hogy minden a legnagyobb rendben, de utána kiderülnek az elfelejtődött dolgok.
hát ez nem szétszórtság...
Ez kiskorú veszélyeztetése bárhogy nézzük. Két ilyen kicsi gyereknek nem ad enni és ott felejti a játszótéren az nagyon nagy baj!
Bíróságra készülj fel, mert ezeket a dolgokat neked bizonyítanod is kell.
Két éven belül is lehet módosítást beadni, ha bármilyen változás történik vagy a gyermek érdeke megkívánja.
Jelen helyzetben véleményem szerint megkívánja mivel az apuka a gyermekeket veszélyezteti a láthatás ideje alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!