Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jojojjo kérdése:
Konkrétan a feleségem azt mondta, hogy ha elvalunk akkor atfogja íratni 2 éves gyermekünk nevét az ő családi nevére. én ezt nem szeretném. Van e esély rá hogy sikerrel jár, ha megfelelő, gondoskodó apa vagyok, és nem járulok hozzá?
Figyelt kérdés
2013. febr. 17. 23:50
11/18 anonim válasza:
Valaki tökéletesen bemásolta a törvény erre vonatkozó részét. A te beleegyezésed nélkül nem változtathatja meg.
12/18 anonim válasza:
Nélküled szerencsére nem tudja megtenni, de ilyen válaszokat azért illik lecsapni, hogy akkor te meg gyerektartást nem fizetsz. Persze ezt meg te nem teheted.
Apai láthatásban sem korlátozhat mert feljelentheted érte.
Ne légy nyámnyila.
13/18 anonim válasza:
nem tudja, de elég görény dolog lenne a gyerektartás megvonásával fenyegetni, amúgy se tudod megtagadni, mert attól még a gyereked lenne, ha megváltozna a neve.
14/18 anonim válasza:
Hacsak nem vonják meg tőled a felügyeleti jogot, akkor nem teheti meg, mindkét szülő beleegyezése kell a gyerek lényeges körülményeinek megváltoztatásához.
15/18 anonim válasza:
"elég görény dolog lenne a gyerektartás megvonásával fenyegetni"
Tipikus amit adsz azt kapsz, eset.
16/18 A kérdező kommentje:
köszi a tanácsokat. ma elmonmdtam neki egyébként utűána is néztem igy van hogy nem teheti meg egymaga ahhoz kellek éán is. elmondtam neki és azt is hogy az én aláíráom lesz az utolsó amit megkap hozzá. utána rövid időn belül csak annyit mondott hogy csak huzni akarta az agyamat, hogy csak "viccelt". nagyon "jó" vicc volt ha egyáltalán az volt. nem-e esetleg inába szált a bátorság.
2013. febr. 19. 00:19
17/18 anonim válasza:
Mondjuk ha ezt is úgy csinálják, mint pl az útlevelet, akkor bajban lehetsz. Mert én a feleségem nélkül mentem be útlevelet csináltatni a gyereknek és senki nem kérte a feleségem hozzájárulását, pedig anélkül a törvény szerint nem lehetne. A nő mosolyogva annyit mondott, hogy "vegyük úgy, hogy a felesége is beleegyezett".
18/18 anonim válasza:
vagyis lehetséges a névváltoztatás is...
Az ég szerelmére, Magyarországon vagyunk elfelejtettétek?
Le van irva a törvény, de ez csak akkor számit ha valakinek a zsebébe vándorol a pénz általa...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!