Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Válóok lehet ha a 6 éves közös gyermek és az asszony 8 év után a volt férj nevét viselik? Az, ha mindenhol egyedülállóként szerepelek?
Férfiak véleményére is kíváncsi lennék...
Szerintetek is válóok lehet, hogy a 6 éves közös gyermek és az asszony 8 év után a volt férj nevét viselik?
Az, hogy mindenhol egyedülállóként szerepelek, hogy étkezési támogatást tudjak igénybe venni?
Az, hogy nem vagy bejelentve abba a lakásba, ahol laksz?
Persze mindennek meg van az oka...
Na most nem értem!Mind a két gyerek a párodé de a nagyobbik a volt férjed nevén van és te is a ex-ed nevét használod.
Miért akarna válni?Nem értem!
Ha nem bízol meg benne akkor csak a szex miatt vagy vele,meg azért mert nem akarod az "életre szóló" elveidet feladni?
Mért nem vesz el akkor??
" IMÁDOM, de nem tudok benne annyira megbízni, hogy gyűrű nélkül hozzá menjek, valamint ráírassam a 6 éves lányomat és ő viheti, ahová akarja...
Ja és megfogadtam a válásom után, hogy a következő párkapcsolat életem végéig fog szólni"
Három keményen ütköző információ egy rövid bekezdésben.
1. Imádod a párod.
2. Nem bízol benne annyira, hogy felvedd a nevét, és a gyereked gondviselője legyen.
3. Megfogadtad, hogy a következő párkapcsolatod egy életre szól majd.
Most akkor mi van?! Csak én nem értem, mi a kérdés?
Nekem is nehezen követhető. Az odáig tiszta, hogy kérdező az exférj nevét viseli, a gyerekek meg a saját apjukét.(asszem)
Élettárs megbízhatatlan, nem szeret dolgozni, de jól kefél.
Kérdező anyagilag jól áll, de attól tart, hogy ha hozzámegy az élettárshoz, akkor nem csak nevet kéne változtatnia, hanem a pasi visszaélne azzal, hogy birtokon belülre került a házassággal. A gyűrű nem tiszta még, de igyekszem értelmezni...:DD
Nahát, azt akartam írni, hogy a név nem válóok, de a "mindennek meg van az oka"- hát abba sok minden belefér.
A mit írtál: "Megbeszélni kb. 2007 óta semmit sem sikerül." - na ez válóok, akkor is, ha nem házasság.
Mi ez????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!