Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elnapolta a birónő a tárgyalás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elnapolta a birónő a tárgyalásunkat, , Kér pár dolgot, , ha ezeket beadom elválaszt az elnapolt tárgyaláson, vagy fog kitűzni még egyet?

Figyelt kérdés
Amiért elnapolta az,hogy még közösen gazdálkodunk,,bár szerintem ez logikus,,mert attól,hogy 1 fedél alá kényszerülünk,nem akarom a ház rezsijét is növelni,,,Amit kér: A ház alaprajza,azon belül megjelölni melyik szobában vannak a gyerekek , a férjém , és én.1 költségvetést,hogy a férjem mennyivel járul hozzá a ház rezsijéhez,a gyerekek neveléséhez,,akik már nagykoruak,,,Szerintetek el fog választani ?Volt már valaki hasonló helyzetben?
2009. aug. 29. 12:32
 1/4 A kérdező kommentje:
Látom senki nem tud segítséget adni:(((
2009. aug. 29. 19:51
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Ügyvéd vagyok, szívesen segítek.

Csak nem igazán értem, amit írsz. Amit megértettem, az az, hogy ezek szerint megvolt az első tárgyalás és akkor - ha gyerekek is vannak - úgyis mindenképpen el kellett volna halasztani a tárgyalást.

De ha csak nagykorú gyerekek vannak, akkor feltehetően nem ezért halasztott, hanem azért, mert még nem látja a tényállást tisztázva és miután a lakáshasználat kérdésében is kötelező dönteni, ezért meg akar győződni arról, hogy a közös lakáshasználat a jövőben járható, azaz attól, hogy ti elváltok és továbbra is közös lakásban laktok, tudtok elkülönülten is élni.

Nincs ebben semmi.

De tényleg így van? Tudtok elkülönülten élni? Mert valóban nem lenne sok értelme a válásnak, ha továbbra is közösen gazdálkodtok és egy közös hálószobátok van.

2009. aug. 30. 21:48
 3/4 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszi szépen,,hogy válaszoltál.

Nagy a lakás,tudunk külön élni,,2éve külön hálószobánk van,,csak a lányok kérésére nem főztünk eddig külön,,a mostani döntésen ők fel is háborodtak,,én csak az ő érdekeiket néztem volna,,azért is nem költözöm el,,Van 1 kapcsolatom 2éve,de míg nem lesz önálló keresetük addig nem hagyom itt őket,,19-20évesek,,csak még tanulnak,,1 illetve 2évig,,A lakásfelosztást lerajzoltam az remélem rendben lesz,,,kicsit a költségek elosztásában van gondom,,és abban hogy a gyerekek neveléséhez elég lesz-e ha 12000ft-tal járul hozzá a férjem és ezt a lányok kapják kézhez mivel én nem tartok rá igényt,,,Nem tudom érthető e már amit kérdezni szeretnék:( Ha ezeket beadom az elnapolt tárgyaláson,akkor mekkora az esélye annak,hogy szétválasztanak azon a tárgyaláson?Vagy lesz még másik?

2009. aug. 31. 13:54
 4/4 A kérdező kommentje:

Estleg privire írhatok?

Nagyon köszönném ha tudnál segíteni abban,,hogy hogyan kezdjek neki a költségek elosztásának,,vagyis a levél megfogalmazásának.Esetleg amit leírtam elküldhetném emailben?

2009. aug. 31. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!