Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A feleségem teherbe esett egy nála 22 évvel idösebb férfitöl!
Első válaszoló:
Nem apasági keresetet kell indítania - éppenhogy nem azt -, hanem apaság vélelmének megdöntése iránti keresetet kell benyújtania.
Ezt a pert a gyámhatóság is megindíthatja, ha az apuka oda fordul.
Szia!Én is férjezett nő vagyok.Most vagyok 31hetes terhes,de nem a férjemé a baba.Nálunk is a férjem miatt nem lehetett baba évekig.Szerintem a férjem tudna veled erről beszélgetni.
Jó volt a házasságunk,amíg én meg nem csaltam őt.Elmondtam neki,hogy válni akarok,de nálunk meg ő nem akart elereszteni engem.Hónapokig ment a huzavona,míg végül úgy döntöttünk együtt maradunk,mert ő öngyilkossággal fenyegetett és kórházba is került.Utána derült ki a terhességem,amikor egy lombikos intézetbe már bejelentkeztünk.Ő elfogadja a babát.
Velem van a baj.Ugyanis már újra rendeződött a kapcsolatunk,de gyötör a lelkiismeret,mert az igazi apa is imádná a gyermekét.
Szerintem a párod szeretne téged megajándékozni a babával.Szíved szerint te is elfogadnád,de tartasz attól,hogy a környezeted mit szól ehhez.Ugye?Hát,hallgass a szívedre szerintem.Egy gyermek égi ajándék,önzetlen szeretetet ad.Te most kaphatsz egy ajándékot,csak rajtad áll,hogy elfogadod-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!