Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik szeretői kapcsolatból lettek élettárssá, hogy alakult a kapcsolat? Aki szeretőért hagyta el a feleségét/férjét, nem bántátok meg? Nem vágytatok vissza?
Én majdnem egy évig voltam szerető. A párom elhagyta az akkorit és 2 éve élünk együtt.
Tavaly a születésnapomon a megkérte a kezem és babát várunk. :)
Nagyon boldogok vagyunk.
26/N
Miert nem vallalja az ember a masikat ha oly nagy a szerelem???
Szereto egy megalkuvo helyzet.
Soha nem kezdtem foglalt pasival ha erdeklem eloszor rendezze az elozo kapcsolatat aztan beszelunk addig semmi.
Igy van rendjen igy fear mindenki fele ketto csonakban evezni nem szep dolog.
Na a sok féreg....
Igen, főnököm felesége igy lépett elő, és most őt csalja a pasi, prostizni járkál, és csapkodja a szelet rendesen nekem is:D
Szerintem normális önbizalommal, lelkiismerettel és megfelelő empátiával rendelkező ember nem tesz ilyet. Számomra nem opció a
-De azért csinálom mert... ő az igazi, már úgyis vége lett volna, szerelmesek vagyunk... stb. tetszés szerint behelyettesíthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!