Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jó ha egy 16 éves lány az elvált anyukájával
alszik egy szobában?
mi baja lesz Tőle? nem értem a kérdés lényegét mire lennél kíváncsi?
2012. dec. 31. 20:35
Szerintem nem helyénvaló, saját szoba kellene neki.
2012. dec. 31. 20:38
Ha csak egy szobájuk van, akkor időlegesen elfogadható, amíg nem szereznek nagyobb lakást.
Egyébként semmiképpen sem elfogadható, mert megnehezíti, ill. megakadályozza a gyerek személyiségének normális érését és a szülőről való leválást, azaz a felnőtté válást.
2012. dec. 31. 20:43
Ha nekik nem kényelmetlen, akkor nem valószínű, hogy probléma lenne. Én is egy szobában aludtam még ilyen idős koromban anyukámmal és semmi problémám nem volt később a "leválással", meg semmi hasonlóval, úgyhogy ez nem hiszem, hogy az ilyesmit ez befolyásolná. Csak az a baj, hogy lehet, később már majd jobban szeretne egy kicsivel több magánéletet a lány, akkor már zavarni fogja, úgyhogy előbb-utóbb biztos jobb lenne a saját szoba, ha anyagilag megengedhetik maguknak.
2012. dec. 31. 20:51
Én ugyanennyi idős voltam, mikor albérletbe költöztünk a fővárosba és egy 30 nm-es garzont béreltünk. Mivel 1 szoba volt, logikus volt, hogy egy szobában leszünk. Azon kívül, hogy anyám szegény gyakran horkol, meg beszél álmában, nem volt problémám, 1 évig éltünk így, aztán visszaköltöztünk vidékre. Ideiglenesen meg lehet szokni, de pl. évekig nem hiszem, hogy kibírnám.
2012. dec. 31. 20:54
Nekem semmi gondom nem volt belőle, egyszerűen akkor nem volt más választás.
2012. dec. 31. 20:55
4 és Kérdező: komoly gondok adódnak a leválással, ezt jobb ha elhiszed nekem. Ha egy hatéves együtt alszik anyukával, már ott is komoly gond van. Le lehet pontozni, de attól még igazam van, maximum neked kényelmes az, hogy ami nme a szájad íze szerint való, azt lepontozod.
2012. dec. 31. 21:04
Csak ma kell külön szoba egy lánynak, mert csak akkor tudja fogadni a szeretőjeit! Régen ebből senki nem csinált problémát. Mi a húgommal a mamámmal voltunk közös szobában, még 24 évesen is. Mégis le tudtunk válni a szüleinkről, mindketten férjhez mentünk.
, és jó a házasságunk is.
2012. dec. 31. 21:07
7-es, én sem értek egyet veled. Én 16 évig laktam anyummal egy szobában, és nemhogy gondok nem voltak a leválással, hanem már alig vártam!! Gyűlöltem már ilyen idős fejjel egy szobában lenni vele, de helyszűke miatt nem volt más megoldás.
Lehet, hogy neked ilyen kellemetlen tapasztalataid vannak, de többségében szerintem nem így történik, 16 évesen, full tiniként szerintem más is úgy van, mint én voltam, hogy alig várja!
Bajom nem lett tőle, normális felnőtt lettem.
2012. dec. 31. 21:10
Jó, azért ennyire nem kell túldramatizálni. Egy 6 évesnél is gond van? Ugyan már, ezt honnan szedted, saját bőrön tapasztaltad? Mert én 12 éves koromig egy szobában aludtam anyámmal, de úgy, hogy volt egy kis függöny a szoba 2 részében. Semmi bajom nem lett, férjnél vagyok és egészséges életet élek.
2012. dec. 31. 21:11
Kapcsolódó kérdések: