Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez hogy a "sikeres" emberek szülei szinte mind elváltak?
# 11/12
A logikád abba bukik el, hogy az együtt élő szülők mindegyike sem gazdag. Két minimálbéres szülő nem vesz a gyerekének sem lakást sem vállalkozást nem tud indítani neki.
11es, te is szépen tudsz ám általánosítani...
nekem apám lelépett, még mielőtt én megtettem volna az első lépesemet. tehát 1 éves korom előtt, csak hogy értsd.
nos, a nagyszüleimnek elég jó kis vállalkozása volt, mindent megadtak, amire csak szükségem lehetett, tehát különórák, sport, utazás, nyelvtanulás, minőségi ruhák, cipők, laptop.
ha apám velünk marad, lehet, h mindennek az ára lecsúszott volna a torkán, vagy az autójába tankolja, és megy nőzni.
igaz, nem lettem médiaszemélyiség, de ennek valahogy örülök is.
sikeres vagyok mind a magánéletben, mind a szakmámban. talán pont azért, mert nem apám mutatott egy rossz példát, hanem szerető családban nőhettem fel, még ha nem is volt teljes a létszám.
erre nincs recept. a legfontosabb a nyugis, szeretetteljes környezet, és az anyagi biztonság. (nem muszáj BMW-vel vinni a gyereket az oviangolra, de nem árt ha a család be tudja osztani a bevételt, és tud priorizálni)
innentől teljesen mind1, h melyik szülő neveli a gyereket, együtt vannak-e vagy elváltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!