Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerülne a neve megváltoztatása?
Az összes -eddigi nevére szóló- okmányát ki kell cserélnie!
Személyi, lakcímkártya, jogosítvány, forgalmi(ha van), adókártya, TB kártya, stb.
Ezek között van ami ingyenes, de a legtöbbje illetékköteles.
Okmányirodában kap tájékoztatást mindenről.
Nem nézett utána mert szó sincs 60 ezres kiadásról, szóval valószínű igaza van annak aki azt mondta hogy nem is igazán akarja. Én augusztusban intéztem a dolgokat.
Személyi 1500, lakcímkártya ha csak névváltozás 500, jogsi 4000, taj ingyen, adókártya ingyen.
5000ft illeték, plusz az iratok... azért belerokkanni nem lehet a költségekbe, és az iratokat, ha nem csinálja meg azonnal, hanem mondjuk havonta egyet, azért csak nem megy tönkre...
én pl öt évig még a régi nevemen szerepeltem mindenen, kivéve a személyi. amikor meg kellett újítani a többit, akkor írattam át az új nevemre. soha nem volt belőle semmi gondom, pedig igazoltattak, hivatalos ügyet is intéztem.
"Annyira azért nem fontos ez neki. Vedd meg neki karácsonyra:-)"
Az utána következő hisztiből tisztán látszana, hogy ha máshogy nem is tud, de legalább így az exéhez akar tartozni.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!