Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerektartás elmaradása miatt hova fordulhatok, hogy megkapjam?
A gyámügyihez,ha bemegyek,ott is elintézik nekem,hogy visszamenőleg is megkapjam,vagy ezzel csak a bíróság foglalkozik?Havi 10.000-et kellene a volt férjemnek fizetnie,de még erre sem képes.Lépnem kell,mert nem tudom segítség nélkül a kislány dolgait finanszírozni.
Ügyvédre pedig nincsen pénzem.
Köszönöm előre is a válaszokat!
szia!
Biroságra kell benyujtanod egy kérvényt,ügyvéd nélkül is megteheted.én is voltam,de a Kedves hozott papirt hogy 4 honapja munkanélküli,a birónő azt tanácsolta h ne eröltessem,mert nem fogunk elöbbre jutni,nem akart fizetni.Nem olyan egyszerű ha az apuka nem akar fizetni.
Köszönöm,hogy írtál kedves utolsó!
Tegnap vitte el a kislányomat és nehezen,de adott 20.000 forintot.(iskolakezdés miatt)Ezen nagyon meglepődtem.Kézbe adta,nem utalás stb történt.Nem akarom letagadni majd,ha oda kerül az ügy,de ezek szerint,már buktam is a fél évet?
Hát igen,ki van ez találva rendesen.Még a szerencsém az,hogy van munkahelye.
Minimálbérrel van bejelentve,de a többi 100.000 meg megy a zsebébe.A saját lányának mégsem kerül még egy nadrág sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!