Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek követelhetek 40 %- ot /gyermektartásdíj/ a volt férjemtől, aki jelen pillanatban külföldön él és dolgozik?
Akitől követelnék 40%- ot /exférj/, tőle van kettő.
Egy közös van az új férjemtől, ééés neki is van a régi kapcsolatából kettő "hozott". Így van öt gyermek a háztartásomban.
De próbáljad már meg felfogni, még ha nem is egyszerű, hogy senkit nem érdekel, hány gyereket nevelsz a háztartásodban!!
Itt egyedül az számít, hogy neki, akitől követelsz, hány SAJÁT gyereke van!
A volt férjemnek összesen két gyereke van, akiket én szültem, én nevelem őket. Neki tudomásom szerint nincs sehol máshol gyereke.
Ilyenkor ha ő Németországban él életvitelszerűen, akkor a magyar jogszabályok érvényesülnek, és én a magyar bíróságon kérem az emelést!
Te nagyon buta vagy.
Teljesen felesleges neked válaszolni.
Az eljárás azért a magyar szabályok szerint folyik, mert a gyerekek (a KÉT gyerek, ami az övé!!) Magyarországon élnek.
Nem azért, mert ő Németországban dolgozik, mégis, milyen logika ez? Olyan kb., mint minden más megszólalásod eddig...
Hogy a kérdésedre is választ kapj.
Két gyerek után kérhetsz 40 %-ot, meg is ítélhetik, de a férjeden múlik, hogy fizeti-e.
Behajtani nem tudod. Csak ha egyszer valamikor visszajön.
Van ilyen ember????? Tényleg? Hát ismét látható, mennyire önző, gonosz emberek vannak a földön, akik a bosszút sokkal előbbre tartják, mint a saját önbecsülésüket.
Kérdező, ahhoz, hogy nektek az új pároddal immár 5 gyereketek van, a volt férjednek semmi köze nincs! Neki az a feladata (és ha jól értem eleget is tesz ennek), hogy a két saját gyerekének az eltartásában részt vegyen. De nem az, hogy a többi gyereketek eltartásában részt vegyen. Mi köze hozzájuk? Kényszerített valaki, hogy családos emberrel élj együtt? Kényszerített valaki, hogy neki is szülj? Azért szültél, hogy más eltartsa a gyerekeidet, mert te nem vagy rá képes?
Szánalmas....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!