Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerülhet egy gyermek-újraelhelyezési per?
Nem igazán értem,hogy ha egy apa magára akarja vállalni a gyermeke felnevelésének a felelősségét,az hogy jelentené azt,hogy bele akar rúgni a volt feleségébe?Igaz,hogy akkor nem kell az anya részére gyerektartást fizetni,de ha nála van a gyerek,akkor többet költ rá.Csak ebben az esetben a volt feleség nem élhet a gyerek pénzéből.( Sokan ezt teszik).
A költség pedig függ attól,hogy a Bíróság elrendeli-e az igazságügyi szakértői meghallgatást,és mennyi költségtérítést szab meg az ítéletben.A szakértői meghallgatás pedig inkább csak formaság,mint alapos vizsgálat.Az apának nehéz lesz olyan bizonyítok benyujtani az anya ellen,hogy a bíróság neki ítélje a gyereket.Legfeljebb akkor van esélye,ha az anya drogos,vagy a gyerek vesélyben van nála.
Meg kell fordítani a mondatokat: Mindenáron bele akar rúgni a volt feleségébe, tehát megpróbálja elperelni a gyereket tőle. -- De ez nem lényegi rész a történésben.
A kérdés lényege egy összeg nagyságrendje arról, hogy vajon mennyibe került az apának ez a "mutatvány"?
A per ugyanis lezajlott és az apa a fellebbezés után is pervesztes.
Fogalmazási hiba van a kérdéskifejtésben: a pszichológus bevonásának költségvonzatáról, ugyan nem számszerűen, de tájékoztatta az apát a bíró; az apa ennek tudomásulvétele után vállalta azt, és így a Bíróság elrendelte az igazságügyi szakértői meghallgatást.
(Az apa egyébként nem fizetett gyerektartást, gyermek-újraelhelyezési per egyszerű rosszindulat -- de talán ez sem lényegi rész most a kérdésben.)
=======
A kérdést az indokolja, hogy most a gyerekeken tölti ki a bosszúját: azért nem kaptok semmit, és azért nem megyünk sehova most nyáron, mert sokba került a per.
Felkelti az ember természetes kíváncsiságát, hogy ugyan mennyi is lehettet az a sok?!
Hát ha ügyvéddel,mindennel játszotta akkor biztos nem úszta meg 20ezerből...
De egyébként engem is érdekelne a körülbelüli összeg,mert lehet hogy kilátásban van ilyesmi... :(
(Csak én nem azért akarom,hogy még egyet rúgjak a volt feleségembe...)
Mellesleg jó sz*r alak lehet,ha ilyen indokokkal nem kapnak tőle semmit a gyerekei...Én bármit megadnék a lányomnak még ha ingem gatyám rámegy akkor is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!