Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem meló után hetente 5-6szor a kocsmába megy. Mit
tegyek?
Milyem emberekkel dolgozik?Lehet hogy ok vittek bele az uj munkatarsak.Az en parom is ivott mikor megismerkedtunk mert volt neki egy nagyon jo baratja akivel minden este soroztek.Aztan a pasit kirugtak azota az en parom se iszik csak nagyon ritkan mondjuk en hozzakoltoztem lehet az is valtoztatott a dolgon.Utalom ha valaki iszik sajnos anyum is alkolista es mikor kerdeztem tole hogy miert iszik azt mondta hogy azert mert jol esik neki.Na o mar leszokott azota most mar nem iszik es azt mondta azert ivott meg egyedul volt senki nem volt mellette.Lehet a ferjednek is hianyzik valami es az italba menekul....
2012. dec. 3. 19:32
Tipikus gyenge akaratú ember,akinek mindig van valami oka,hogy a pohárhoz nyúljon.Ne haragudj,de én a válást már most borítékolom.Tudom,mit csinálsz végig,min mész keresztül,mennyit kínlódsz.Csak én azt mondtam,ilyen embernek sem a felesége nem leszek,s nem szülök.Tapasztalatból mondom,hogy az ilyen embert megváltoztatni nem lehet,maximum elviselni,vagy megszabadulni Tőle.
2012. dec. 3. 19:55
13/24 A kérdező kommentje:
A haveri körében vannak, akiknek se kutyája, se macskája, minden nap ott eszi őket a rossebb a kocsmába. Van, akinek van családja, állítólag az ő asszonya nem szól semmit, bár ezt nem akarom elhinni. Józan gondolkodású ember ezt nem tolerálja. Most már odáig jutottam, hogy mindennel próbálkozok, hogy felhívjam a figyelmét. Pl: az asztali naptárba, ami elég feltűnő helyen van piros nagybetűkkel beírom, hogy kocsma, ha ott van aznap. lehet, semmi értelme, de már nem tudok mit kitalálni.
Én két gyerekkel léptem le, mert ugyanez volt nálunk is, csak már súlyosabb formában.Én hülye vártam, reménykedtem, elhittem az ígérgetéseket.Aztán egy nap, fizetés után egy héttel arra riadtam, hogy egy fillérünk sincs, mind elment a kocsmába.A két gyerek meg enni kért.Haza kéredzkedtem anyámékhoz, és többet vissza se mentem, csak a holminkért. Ne várd meg ezt!
2012. dec. 3. 20:45
Te vajon mit szeretnél igazán? Elválni, vagy szereted még? Ha otthon nem iszik, otthonra nem vásárol piát magának akkor valószínű a társaság miatt van ott. A pia meg vele jár. Ezt át kellene gondolnod.
2012. dec. 3. 21:33
egyszer ülj le mellé a kocsmába. (ha biztos, hogy nem dohányoznak, remélem betartják a törvényt).
mond, hogy ő is a szülője a gyerekeinek, akinek szükségük van rá, menjen haza, és ne csak rád nehezedjen minden teher.
ha viszont nem képes változni, nélküle sokkal könnyebb lesz, mint vele.
2012. dec. 4. 02:55
17/24 A kérdező kommentje:
Itthon nem iszik. Ha vesz is sört, egyet megiszik szotyizás közben a tv előtt ülve, de abból én is iszok egy kis pohárkával ( jól beindítja a tejcit).Csak a társaság miatt jár szerintem.Ha van valami programunk, anyósékhoz megyünk, vagy anyuékhoz ebédre ott is iszik 1-2 sört, mint a többi családtag, és ennyi. Szeretem e?
Ez jó kérdés. Amikor nem iszik, akkor tünemény, játszik a gyerekekkel, hülyülünk, elvagyunk, stb. De amikor iszik meg tudnám fojtani egy kanál vízben. Csak ez a q..rva pia ne lenne! Dohányozni dohányzik, itthon-bár erkélyünk van, és amíg nem voltam terhes én is ott gyújtottam rá-Ő nem szokott. A kocsmában sem lehet bagózni. Hála égnek, mert azt a szagot sem bírom elviselni.
Kedves Kérdező!
Nekem még nem tűnik megoldhatatlannak a helyzet!
1. Kérdésem: Te szoktál menni baratnokkel valahová, vagy van lehetoseged a hobbidnak elni, kikapcsolodni néha?
2. Szoktatok csak kettesben programot csinalni?
Mi pl. Minden honapban elmegyünk egy napra valahová, már egész olcsón meg lehet úszni ezt is, de ha nincs rá pénz, akkor csak sétálni, beulni egy kávéra...
A lényeg az lenne, hogy ne keruljetek bele a " mokuskerekbe", mert az valakinek előbb utóbb unalmas lesz és kifelé fog menni a kapcsolatból.
Szerintem a gyerekek miatt sem lenne erdemes feladni probalkozas nelkul!
2012. dec. 4. 10:19
10 Ez tipikus.Pont így nőttem fel.Igazából fogalmam sincs,mi erre a megoldás,szerintem a férjeden és a fontossági sorrendjén múlik az egész.Ha fontos a családja,akkor a kérésedre abbahagyja,vagy ritkábban jár el.Viszont ha ez nem változik,akkor nem vagytok fontosak neki.Lehet,hogy még menthető a férjed,mert csak 1 éve csinálja ezt,de minden csakis rajta múlik.
2012. dec. 4. 10:23
20/24 A kérdező kommentje:
Nem szoktam eljárni, most voltam moziba a barátnőmmel, de előtte talán melós karácsonyi bulin voltam tavaly.
Elmenni együtt nem nagyon tudunk, mert nincs ki vigyázzon a gyerekekre. Most egy hónapon belül megszületik a baba, még úgyse tudok menni. Talán egy pár év múlva.
Kapcsolódó kérdések: