Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A férjem meló után hetente...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem meló után hetente 5-6szor a kocsmába megy. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van 2 gyerekünk, most várom a harmadikat. Semmit nem segít itthon, se gyerek nevelésben, semmiben.Azt mondta, dolgozik ő eleget (12-16 órákat). Én fújom fel a dolgot, vagy jogosan sokalltam be. Amióta itt dolgozik (1 éve) megy ez az állapot. Most már kibírhatatlanul sűrűn.
2012. dec. 3. 18:49
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
80%

Amikor elmegy kocsmába akkor részegen megy haza? Vagy csak a kocsmában üldögél 1 üveg sör mellett,és beszélget, lazul egy kicsit? Mert nem mindegy. Ha minden kocsmázás után részegen megy haza, akkor az már gond. Akkor a férjed alkoholista. Mondjuk akkor nem is értem hogy miért vállaltál be még egy gyereket.

Ha nem részeg akkor csak "menekül" otthonról. Akkor csak elege van a gyereksírásból, abból hogy nincs 1 perc nyugta sem. Ilyenkor felvetődik a kérdés, hogy a férjed akarta a harmadik gyereket? Vagy csak te akartad??

2012. dec. 3. 18:54
 2/24 Quorra ***** válasza:
100%
Elmontad neki is, hogy kurvāra zavar ez téged?
2012. dec. 3. 18:54
 3/24 anonim ***** válasza:
88%

Minek ilyen embernek 3. gyereket szülni egyébként? :O

Eddig nem volt ilyen? Nem láttad, mennyire nem érdekli az egész?

2012. dec. 3. 18:56
 4/24 A kérdező kommentje:

változó. józanul soha nem jön haza, általában piál, hetente 1szer viszont nagyon piál.A harmadik baba gyógyszer mellett lett, én sem akartam, de első Ultrahangon láttam a kicsi szívét, nem volt szívem megölni, párommal ezt megbeszéltem.

nem tudom mit csináljak. Várjak a csodára, ami úgyse jön el, vagy váljak el?

2012. dec. 3. 18:58
 5/24 anonim ***** válasza:
84%
Üdítőzni is lehet ám a kocsmában, bár gondolom nem szprájtot iszik. Ha rendesen alkoholista, akkor be kell dugni elvonóra és valószínűleg neked is lenne min változtatnod. Tessék jó példát mutatni a gyerekeknek.
2012. dec. 3. 18:58
 6/24 A kérdező kommentje:
Azt hittem érthetően írtam le. 1 éve dolgozik itt. eleinte nem volt ilyen, de tavasz, nyár eleje óta ez egyre rosszabb. Most biliárd is van a helyen, most meg aztán azt nyomják agyba főbe
2012. dec. 3. 18:59
 7/24 A kérdező kommentje:
Próbáltam vele beszélni, hogy együtt keressünk fel egy szakembert, de mint a legtöbb ilyen beteg, tagadja, hogy baja lenne
2012. dec. 3. 19:02
 8/24 anonim ***** válasza:
89%
Én, mint pasi, nagyon elitélem az ilyen embert. Sokat dolgozik, oké. Fáradt, keveset segít, talán. De ez mind nem igaz, ha rocsmára van erő.
2012. dec. 3. 19:18
 9/24 anonim ***** válasza:
84%
kocsmára:))
2012. dec. 3. 19:19
 10/24 A kérdező kommentje:

én is pont ezt a meglátást vallom!

mondtam is neki, de, mintha falnak beszélnék.

Most is elment "1 órára ", nagy nehezen felveszi a telót 10. hívásra, hogy mindjárt jön, aztán este 10 óra fele hazaállít.

akkor ugye már a gyerekek le vannak téve aludni, én is pihennék, hazajön, letusol, eszik, csörög, zörög, semmi nem jó neki, stb. egyszerűen annyira segítenék neki, ha hagyná, de nem hajlandó együttműködni velem

2012. dec. 3. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!