Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újrakezdjük-e a házasságot? Újra lehet egyáltalán?
A helyzet tulajdonképpen nem bonyolult, de talán van akinek furcsa: 25 éves vagyok, feleségem 7 évvel idősebb. 3 éve házasodtunk össze, 4 éve ismerjük egymást. Akkor még minden jó volt, viszont egy idő után valamiféle törés keletkezett, legfőképp bennem... onnan indult a dolog, hogy ő gyereket szeretett volna, én pedig még nem. Azt mondja, nem mindenképpen, de eléggé szeretne 3-4 éven belül gyereket, viszont erre én még nem érzem elég felkészültnek magamat, sem az anyagi körülményeinket.
Ha a jövőbe nézek, 3-4 év múlva sem érezném erre késznek magam.
Sajnos ebből egy állandóan fennálló frusztráció keletkezett, amiért elkezdtem más nőkre "úgy" nézni, mint potenciálisra... előtte soha nem csináltam ilyet még csak meg sem néztem az alakjukat (általában:-) ).
Sokszor járt a fejemben, hogy talán jobb lenne valaki mással, egy "új életet" kezdeni, stb.
Valahogy elmúlt az, ami egy párkapcsolatot, házasságot összetart, DE nagyon jóban voltunk az utolsó együtt töltött percig.
A vége az lett, hogy én elköltöztem, egyikünk sem tekintette véglegesnek, de nem szeretnénk elhamarkodottan dönteni, hiszen a régi érzelmek elkoptak, gyereket pedig még mindig nem szeretnék. A probléma csak az, hogy ettől én még szeretem, és persze eléggé hiányzik. Emiatt még stresszesebb vagyok, türelmetlen is, viszont már nem gondolkodok új kapcsolaton. Ő is szeret, de (mivel természetesen mindent megbeszéltünk) ő is időt kér. Nem egyszerű az, ha azt mondják, hogy már nem ugyanazok az érzelmek...
Amiben tanácstalan vagyok, az a folytatás. Kérlek adjatok tanácsot, hiszen egy hosszúnak mondható kapcsolatnál nem könnyű az elválás, amiért nem omlottam össze az csak az, hogy néha beszélünk, találkoztunk is már azóta (másfél hónap). Érdemes megpróbálni, vagy csak nagyobb sebet okozunk egymásnak, ha mégsem megy tovább együtt és valamikor talán elválunk?
Válj el!Nem akarlak megbántani de te az a fajta ember vagy aki nem akarja hogy felelősség nyomja a vállát.Neked ez így jó.5 év múlva is így fogod ezt gondolni.Eljársz dolgozni hazamész talán teszel-veszel a kertben vagy csak megnézel egy filmet.Akkor mentek el étterembe vagy akárhova amikor akartok nincs senki aki megakadályozna ebben.DE!Ha már van egy gyerek akkor ez az egész szertefoszlik!A feleséged 90%-ban a gyerekkel foglalkozna TE csak a második lehetsz már a rangsorban.És akár beismered akár nem ez az oka (lehet tudat alatt),hogy nem akarsz gyereket.
Engedd el és hagyd,hogy boldog legyen!Egy nő akkor érzi nőnek magát és teljesnek ha életet adhat!Számukra ez az igazi boldogság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!