Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Létezik olyan, hogy a férj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy a férj válás után 5 évvel visszatér az első feleségéhez?

Figyelt kérdés

Nehéz helyzetben vagyok,érdekelne mások véleménye, de nem mondhatom el senkinek. 8 év házasság után, 5 éve váltam el. 2 gyerekünk született, váláskor egyik nálam maradt, a másik az apjánál. Hatalmas szerelem volt. Anyukája szerint is férjem nagyon szeretett. És én is őt, mégis valamiért tönkrement a kapcsolatunk, utolsó évben sokat veszekedtünk, férjem állandó éjszakás volt. Munka után szórakozott, piálgatott, többek között a mostani élettársával együtt.Állítólag akkor még nem volt köztük semmi.De sokat lógtak együtt.Aztán végül én léptem ki a házasságból. Férjemet akkor eléggé megviselte, lefogyott, ennek ellenére még egy hónap sem telt el,már együtt volt a csajjal nyilvánosan is.

Utóbbi időben kezdtünk jóban lenni a volt férjemmel, egy helyen dolgoztunk, dolgozunk.És hosszú évek után először tudtunk beszélni az elmúlt időkről, a problémákról. És kiderült, hogy mind a ketten nagyon sajnáljuk hogy így alakult, még vannak érzések mindkét részről. Még szokott rólam álmodni is, és néha hiányzom. Nekem is hiányzik. Rájöttünk, hogy akkor hibáztunk.De van egy hatalmas probléma:nem nősült meg, de van egy közös gyerekük, 2 éves, nem tervezték, csak becsúszott, és hatalmas lakás adósságuk van. Volt férjem azt mondja, ezen már nem lehet változtatni, nem tudja otthagyni a nőt. Ha előbb ,amíg nem volt gyerek történik ez velünk, elküldte volna. De azt mondja azért szereti őt is, de még engem is.

Most összejöttünk, titokban, de nem tudom mi lesz ebből. Én egy család akarok lenni megint. Volt már valaki ilyen helyzetben? Létezik hogy ennyi év után még mindig szeret? Férfiak véleményét is várom.

2012. nov. 25. 11:54
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
46%
Az exférj örül, mert veled ingyen lefekhet, és semmi kötelezettsége sincs, te meg egy gyerinctelen valaki vagy, akit ki tud használni, és a buta fejeddel azt hiszed, hogy számitasz neki valamit azon kivül, hogy félrek-hat, és még kockázata sincs.
2012. nov. 28. 07:55
 22/28 A kérdező kommentje:
Hahaha -D nagyokos! mi az hogy ingyen lefekhet??? veled pénzért szoktak???
2012. nov. 28. 09:21
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
NEM, de ez nem is tartozik ide. A lényeg az, hogy te nem kapsz semmit azért, hogy lefekszik veled, még partnerként sem vállal fel, EZÉRT mondtam, hogy ingyen. Egy tucanönek fizetni kell ezért, neked meg még azt sem, még annál is alacsonyabb szintre állit.
2012. nov. 28. 13:08
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Az lehet, hogy neked vannak érzelmeid, csak éppen ezt használja ki a pasid, miközben ő neki esze ágában sincs kötelezettséget vállalni és felvállalni téged, és csak egy szeretőként használ, a szexuális élete frissítése érdekében.

Ebben az esetben a volt férjed azt használja ki, hogy neked még vannak érzelmeid iránta, és dughat téged bármiféle elköteleződés nélkül. Vagyis míg te szereted őt, addig ő csak egy változatos szex lehetőségét látja benned, aki könnyen megvan, és arra se méltat, hogy felvállaljon, és kizárólagosan veled legyen csak.

Ha valóban szeretne, bármit megtenne, hogy otthagyja a másikat, és veled legyen kizárólagosan. De mivel annyit nem érsz neki, csak az érzelmeidet kihasználva használ téged szexre. Te meg ennek bedőlsz. Ő pedig kihasználja.

Itt senki nem téged kritizál, csak a szemedet próbálják felnyitni, arra, amit nem látsz, mert hinni akarsz ebben a dologban.

2012. nov. 28. 16:07
 25/28 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Nagyon bután fogod fel a dolgokat!!!

13.18-as nem ír hülyeséget!!!

Csak te sarkítod le a dolgokat!!!

Az ex-ed nagyon is kihasznál,sajnos téged és a mostani párját is!

Milyen érzelmekről beszélsz???

Akkor lenne ilyenről szó,ha a volt párod azt mondaná,az "aktuális" asszonyának,hogy:

Neharagudj,de rájöttem szeretem a volt feleségemet..nem akarlak titeket becsapni...stb-stb.!!!

Amig ez nem történik meg...sajnos nem beszélhetünk tiszta,érzelmekről!!!

2012. nov. 28. 16:10
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó kettőnek teljesen igaza van. Én férfiként tudom, hogy sok férfi hülyíti a volt nőjét, ezzel a "még érzek valamit irántad" dumával, csakhogy azzal is fennmaradjon a szexuális kapcsolatuk. Így a pasi otthon is kap szexet, meg más nőtől is, és ez kényelmes. Nagyon sok férfi csinálja ezt, amikor szeretőt tart. Ez hitegetés a további szex reményében, ennyi, nem több.

Sajnos én is csináltam ilyen dolgokat régen, amikor az aktuális barátnőmet nem akartam elhagyni, de mivel mással is akartam szexelni, akkor a volt nőmet is fűztem azzal, hogy még vannak iránta érzéseim stb. Közben nem éreztem már semmit, csak jó volt vele a szex. Ez a pasi is ezt csinálja.

Ha valóban szeretne a pasi téged, akkor nem kifogásokat keresne, hanem azonnal otthagyná a mostani nőjét, és csak veled lenne. Így csak hiteget, azért hogy minél tovább rendelkezésére állj szexuális téren, mert te bízol még abban, hogy "újra egy család lesztek". De valójában ennek nincs jövője.

2012. nov. 28. 16:18
 27/28 anonim ***** válasza:

Ha a kérdezõnek nincs más,aki lefekszik vele, igy hitegeti önmagát, hogy a férje még szereti.

Egyébként te léptél ki a házasságodból, igy azt kapod,amit érdemelsz.Inkább keressél más partnert.

2012. nov. 28. 17:27
 28/28 anonim ***** válasza:

Szia Kérdező,

mi történt veletek? Együtt vagytok azóta, vagy dobtad a volt férjed?

2013. okt. 9. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!