Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek igaz az hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek igaz az hogy egy férfi még ha idősebb lesz nekik mindig könnyebb párt találni sőt fiatalabbat mint egy nőnek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Azért kérdezek ilyet,mert amikor ilyet mondtak nekem nagyon felbosszantott ez a nagyképű kijelentés...lehet,hogy minden férfi így gondolkodik?Ezt képzelik?
2012. nov. 7. 12:39
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
69%
A nők a mai világban annyira el vannak lehetetlenítve,hogy ez a kis dolog,mint a pártalálás az meg se kottyan.Már lassan se munka,se elismerés,se semmi,hanem maradjanak otthon szülni és kapják be.Egy nőnek háromszor annyit kell letennie az asztalra szerintem,mint egy férfinek,már csak azért is,mert ott a gyereknevelés és a szülés,ami megnehezít mindent.Aki meg így nagyképűsködik,az nekem biztosan nem kéne,menjen csak a ri.bik közé,úgyis sok van belőlük.Zsák a foltját,vagyis foltjait.:D
2012. nov. 7. 14:14
 22/32 anonim ***** válasza:
22%

"De az átlagos / csúnya férfiak idősen is és fiatalon is ugyanolyan nehezen találnak párt vagy szexet mint bármelyik nem vonzó ember."

Kivéve Andy Vajnát :-)))

2012. nov. 7. 14:31
 23/32 anonim ***** válasza:

A nagyon pénzes pasik érdekkapcsolatait azért hagytam ki, mert ezeket nem tartom olyan boldog kapcsolatnak, amire egy átlag ember vágyna. Mármint, hogy nyíltan tudja, hogy csak a pénzéért vannak vele, de egyébként undorodnak tőle, és csalják orrba-szájba.

Három nagyon gazdag nőt és ennél több gazdag férfit ismerek, akikkel a párjuk a pénzük miatt van együtt. Egy kivételével mindegyik idősödő gazdagok csalja a párja, és ettől depressziósak.

Szóval elég rossz érzés lehet, amikor feketén-fehéren érzik, hogy csak a pénzükért vannak velük, és emellett még meg is csalják őket, mivel nyílvan csúnyák / öregek és nem vonzóak. Nem gondolom, hogy egy átlag nő/férfi ilyen kapcsolatra vágyna, vagy hosszútávon nem tenné tönkre lelkileg.

2012. nov. 7. 14:44
 24/32 anonim ***** válasza:
Itt most szerintem azokról a bugyuta alfa hímekről van szó,akik állandóan verik a mellüket,hogy minden nő qurva és hogy nekik még 50 évesen is jó dolguk van,amég a nőket csak a szépségükért "tartják".De az ilyen hapsik úgyis meghalnak szifiliszben.HAHAHA!
2012. nov. 7. 14:46
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ez gyakran igaz, de csak bizonyos feltételekkel. Egy férfi akkor talál könnyen párt idősebb korában, ha magas értéket képvisel. tehát mindenképpen le kell tennie valamit az asztalra és akkor hihetetlenül vonzóvá válik sok nő szemében. Jóv példa erre sok egyetemi előadó, akikért gyakran lányok tucatjai bomlanak. Egyrészt a pozíciójuk, az észbeli képességeik, nyugodt magabiztosságuk, másrészt az elérhetetlenségük miatt. ismerek olyan férfit, aki 45-50 éves és olyan lányok, akik a gyerekei lehetnének, csillogó szemmel és őszinte rajongással lesik minden szavát.

Aki ezt a képességet irigyli a férfiaktól, annak a következő kérdéssel válaszolnék. Amikor fiatalabb korban, 15-25 között sorra jönnek az udvarlók és a lányok gyakran csak játszadoznak velük, akkor vajon miért nincs kedvük férfinak lenni? Arról nem is beszélve, hogy egy idősebb férfi megdolgozott azért, ami vonzóvá teszi. Egy fiatalabb lány semmit nem tett érte, a természet tette őt vonzóvá. (A sminket, ruházkodást, stb... én nem tekintem tettnek.)

2012. nov. 7. 16:04
 26/32 anonim ***** válasza:
46%

Kérdező, most ezen mit bosszankodsz, mi férfiak meg kezdjünk el azon bosszankodni, hogy viszont tizen-, huszonéves korban meg általában a nők találnak könnyebben párt? Vagy azon, hogy mi férfiak átlagban 6-7 évvel rövidebb életet élünk? Vagy azon, hogy mi nem tudunk szülni? Vagy hogy sokkal hamarabb és jelentősebben kopaszodunk?

Nem gondolod, hogy ostobaság alapvető biológiai sajátosságokon bosszankodni? Ha már az ember biológiailag olyan, hogy a férfi halandóbb, és ennek következtében az élet első 20 évében férfi többség van, aztán kiegyenlítődik, és 30 felett már női többség, és ennek mint "kereslet-kínálatnak" vannak konzekvenciái a párkeresési kilátásokban is...

Ez kb olyan, mint ha azon bosszankodnál, hogy a férfiak miért nőnek általában pár centivel magasabbra, vagy hogy a nap miért minden reggel keleten "kel fel"...

2012. nov. 7. 17:13
 27/32 anonim ***** válasza:

Egyébként egyre több az a fiatal nő, aki maga mellé idősebb párt akar, hozzáteszem nem érdekből. Egyszerűen változott az ízlés. Én is ha megnézem a korombeli férfiakat, nem tudnék csak évek alatt normálisat választani, annyi idióta van közöttük, nem tudom miért.

Szóval ezért is javulnak fokozatosan a férfiak esélyei, viszont nekik az én koromban pedig nagyon nagyon nehéz normális párt találni, később viszont a legjobb fiatal nőket megkapják :)

Én nem sajnálom tőlük, főleg, hogy ha ez nem így lenne,akkor nekem sem lenne párom :D

14. voltam

23/N

2012. nov. 7. 17:42
 28/32 anonim ***** válasza:

16.04

nyilván van egy ilyen vetülete is a dolognak, de azért nem mindegyik kapcsolat emiatt jön lérte, bőven tudok olyat, ahol a negyvenes férfi teljesen átlagos minden szempontból (sőt), mégis egy 24 éves lánnyal él együtt. szerintem egyébként a lánynál van a kutya elásva, a pasast megértem, h ilyen fiatal csajjal fut - ha van rá lehetőség és jelentkező, miért ne tenné? az már egy másik kérdés, h vhányszor párként találkozom velük, a pasi minden alkalmat megragad, h a csaj számára idegesítő szokásait szidja, kb azt érezteti, h ki van bukva a lány fiatalságából adódó viselkedésén. a másik ismerősöm kevésbé idő férfi, gimis jóbarátom ő a 30-as éveinek közepén jár, az utóbbi 10 évben 19 és 22 év közötti barátnői voltak. általában az a hangzatos nézet ilyen esetekben, h "a lány jóval érettebb a koránál". ő is ezt szokta mondani. a kapcsolatok olyan félév és másfél év közötti időszakig tartanak, tehát nem az a tipikus egyéjszakás. mivel egy baráti társaság vagyunk és összejárunk, kb 4-5 barátnőjét ismertem meg kicsit jobban a "járásuk" alatt és nem, semivel sem voltak komolyabbak, érettebbek vagy tapasztaltabbak a korosztályuknál, mindegyikük úgy viselkedett, úgy reagált a dolgokra, ahogy bármelyik velük egyidős kora huszonéves, semmivel sem tartottak előrébb. (az egyikük pl péntek este egy szórakozóhelyen elővette a táskájából és megmutatta a srác szintén harmincas barátainak, azok barátnőinek, meg nekem, h milyen szuper állatmintás bugyit vett magának egy "bebe nekem van kutyás bugyim és tök jól néz ki" kíséretében :-)). azért ebből a barátom is érez valamit, mert házasságot, gyereket vagy bármiféle távlati jövőt jellemzően nem tervezett velük.

szóval lehet fiatalabbakkal lenni, nyilván van is rengeteg előnye, meg hát miért ne, ha ők is benne vannak, de azért legalább annyi hátránya is van, ha valaki egy, az élet dolgaiban tapasztalatlan kisgidával osztja meg az életét.

2012. nov. 7. 17:46
 29/32 anonim ***** válasza:
23%

Szerintem nem életkortól függ, hanem egyéniségtől. 35 éves nő vagyok, a barátom 28, nála fiatalabbak is próbálkoztak már nálam, de ők már nem kellenének, mert ezt soknak tartom. (18-22 éves koromban, ami elvileg a "legszebb kor", nem volt sok sikerem, mert alacsony volt az önbizalmam, rondának tartottam magam, csak 30 után éreztem magam igazán nőnek.) Még ha lehetne is 20 éves párom 50 évesen, nem lenne igényem rá. Az olyan pasik meg eleve nem lehetnek szellemi partnereim, akik nálam sokkal fiatalabb nőkre vágynak, így nem előlem halásszák el őket a fiatalabb nők.

Ahol túl nagy a korkülönbség, ott a ritka kivételtől eltekintve vagy pénz van a dologban, vagy apakomplexusos a lány. Anyakomplexusos fiúk nem nagyon vannak, mert az anyukák ritkábban lépnek le a gyerek mellől.

2012. nov. 7. 18:15
 30/32 anonim ***** válasza:
Egyébként egy 30 éves nő még bőven termékeny, nem a GYIK-es "ha nem szülök 25 évesen, sose lesz gyerekem" siránkozásokból kell kiindulni :) És 60 fölött jut több nő egy férfira, nem 30 fölött :)
2012. nov. 7. 18:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!