Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek igaz az hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek igaz az hogy egy férfi még ha idősebb lesz nekik mindig könnyebb párt találni sőt fiatalabbat mint egy nőnek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Azért kérdezek ilyet,mert amikor ilyet mondtak nekem nagyon felbosszantott ez a nagyképű kijelentés...lehet,hogy minden férfi így gondolkodik?Ezt képzelik?
2012. nov. 7. 12:39
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

Utolsó, a tiéd az semmi korkülönbség. De 40-50 évesen egyetlen 20 éves férfi sem fog komoly szándékkal feléd nézni.

Sajnos ez a női léttel együtt jár.

2012. nov. 7. 13:31
 12/32 anonim ***** válasza:

10.:

6. vagyok. én 30-on bőven túli nő vagyok, a párom 8 évvel fiatalabb nálam, régóta együtt vagyunk. ettől még nagy vonalakban igaznak tartom az állítást. senki nem mondta, h nincs kivétel, de ez a tendencia.

2012. nov. 7. 13:32
 13/32 anonim ***** válasza:
A férfiaknak mindenben könnyebb,ez van.Manapság annak megy a legjobban,aki elég gonosz és lelketlen,hogy átgázoljon a másikon,vagy erősebb,vagy szemétládább.Nem azt akarom mondani,hogy minden férfi szemét,de ma ezek az erények,a szeretetnek úgy látszik,nincs helye ebben a mai világban.Mindenki csak arra hajt,hogy ő jól járjon.De a nőket sem kell félteni,mert sokan szeretnének kifejezetten apjuk korabeli pasit és nem zavarja őket,hogy nincs büszkeségük.Azt hiszem,ez mindenkinek a hibája.
2012. nov. 7. 13:35
 14/32 anonim ***** válasza:

Utolsó ez kicsit pontatlan.

Apjuk korabeli pasit...ezzel semmi gond, ameddig felnőtt emberekről beszélünk és nem érdekkapcsolatról.

2012. nov. 7. 13:38
 15/32 anonim ***** válasza:
14 Csak sok érdekkapcsolat van.13
2012. nov. 7. 13:50
 16/32 anonim ***** válasza:
Ennyi, ez így van, mi megtehetjük;)
2012. nov. 7. 14:00
 17/32 anonim ***** válasza:
43%

Kérdező! A férfiaknak amiatt könnyebb a pártalálás, mert nekik mindig is alacsonyabb volt a feltételrendszerük, mint a nőknek!

Nézd meg, hány jó kiállású férfi van például nem szép arcú vagy kövér nővel. Vagyis a férfiak azért találnak könnyebben párt, mert alacsonyabbak az elvárásaik.

A nőknél SOKKAL magasabban van a mérce. A legtöbb nőnél van elég jelentkező, de egy átlag nő nem áll szóba csúnya, alacsony vagy csóró férfivel, ezeket tudatalatt kizárja, tehát ezért nehezebb nekik párt találniuk.

A pártalálást befolyásolja még a korcsoport, ugyanis egész más erőviszonyok vannak férfiak és nők között különböző korcsoportokban.

Ez a következőképp alakul:

18-30 éves korig a nők vannak könnyű helyzetben. A nők ekkor termékenyek, szépek, nincsenek még elhízva, frissek, magas a szexuális és családalapítási értékük, minden férfi őket akarja. Ekkor a nők vannak választási heléyzetben. A férfiak még tapasztalatlanok, nem túl jó anyagi helyzettel stb., tehát nem ők vannak választó pozícióban.

30 év felett drasztikusan megváltoznak az erőviszonyok a párkeresés tekintetében. A nőknek sokkal kevesebb lehetőségük lesz, mert már csak a náluk idősebb férfiak közül válogathatnak, valamint már nem termékenyek, és kevésbé szépek, és belépnek a piacra a sokkal szebb, termékenyebb nők, akik ugyanúgy pályáznak azokra a férfiakra, akikre a 30-as nők.

A férfiak viszont ekkor érnek a legjobb korba, mert még bőven termékenyek, és 18-tól 35 évig válogathatnak a nők közül, és van idejük családot alapítani.

Vagyis a 30-as nők esélyei nagyon beszűkülnek, a férfiaké pedig nagyon kinyílnak.

2012. nov. 7. 14:02
 18/32 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:-)engem csak a nagyképűség bosszantott fel! Amúgy meg azt gondolom,hogy egy sokkal fiatal lány aki úgy gondolja hogy szívesen együtt lenne (élne) egy mondjuk 40körüli,hogy helyes pasival,Én nem igazán értek azzal egyett,hogy egy olyan fiatal lány ne sóvárogna korban jobban magához illő fiuhoz vagy nem nézegetne ő is fiatalabb helyesebb fiukat. Mindenkinél ketyeg az óra, a helyes idősebb férfiak is öregszenek ha tetszik ha nem!Köszi a válaszokat:-)))
2012. nov. 7. 14:03
 19/32 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Tudom, hogy sok kivétel van, de én az általános párkeresési esélyekről beszélek, a nagy általános vágyak / igények és lehetőségek függvényében, nem pedig kivételekről.
2012. nov. 7. 14:05
 20/32 anonim ***** válasza:

Kérdező! Ez igaz, a fiatal lányok is elsősorban a velük egyidős srácokért sóvárognak (ha szerelemről és nem érdekről van szó), és sokszor bebizonyosodik, hogy a nagy korkülönbség miatt, az életritmusbeli, érettség, felfogásbeli különbségek miatt kudarcba fullad sok kapcsolat ahol nagy a korkülönbség.

Viszont az való igaz, hogy a jóképűbb férfiak nem öregszenek annyira, és egy jóképű férfi még idősebben is vonzó és férfias tud lenni, míg a nőknek egy bizonyos kor felett már nagyon oda kell figyelniük, hogy a társadalom elvárásainak megfeleljenek mint vonzó nő.

Tehát itt is inkább a férfiak felső 5%-a van előnyben, aki magas és jóképű. De az átlagos / csúnya férfiak idősen is és fiatalon is ugyanolyan nehezen találnak párt vagy szexet mint bármelyik nem vonzó ember.

2012. nov. 7. 14:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!