Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehet egy elhagyott férfi?
Több évi együtt élés után elment a párom, két hónapra rá, hogy munkanélküli lettem.
Közölte, hogy vége, mert ő már keres annyit, hogy egyedül is jól megéljen.
Nem vagyok részeges pasi, nem emeltem rá soha kezet, igyekeztem mindenben támogatni.
(ezt most persze bánom)
Azóta, nem is áll velem szóba, ha felhívom nem szól bele, ha smst küldök nem válaszol, ha levelet írók arra sem válaszol. A legrosszabb az, hogy még válaszra sem méltat!
(Nincs leki ismerete? Vagy már más karjai között vigasztalodva enyire nem is érdeklem?)
Kényszerítsem ki, hogy mondjon már valamit? Zaklassam?
Én meg itt szenvedek, mert 100%-ban bíztam benne.
Na, ezek után talán soha többet nem fogok bízni egy nőben sem.(amugy sem ismerkedem könnyen)
Padlót fogtam! Munkát sincs kedvem keresni! Nem hiszem el, hogy ez megtörtént velem, az ismeröseim is totál ledöbentek.
Hát megéri szeretni valakit éveken át, hűségessen?
Basszus!
Figyelj! A hűség még nem minden. Ismerek ilyen hapsit, gőze sincs mért hagyta ott a nő, és mikor elkezd vele az ember barátkozni, kiderül, hogy közelről, hogy egy hétnél tovább nem lehet kibirni.
Azt hiszem, olyasmi lehetsz, mint akire ezt mondják: "társfüggő". Nem tud élni maga, csak ha van mellette valaki, aki élteti. Azt is szokták mondani: "energiavámpír", de ez már egy durvább fokozat.
Tehát vizsgáld meg magad, nem tartozol-e esetleg az egyik (vagy esetleg a másik) kategóriába.
Ha pl. barátokkal beszélgetsz, sokat beszélsz? Mindig csak te beszélsz, és őket nem hagyod szóhoz jutni? Ülsz egy helyben és beszélsz, nem hagyod elmenni, nem akarod befejezni a beszélgetést? Akkor illik rád a fenti fogalmak közül valamelyik. Ha "padlót fogtál" akkor könnyen lehet, hogy így van.
Ha mégsem ez a helyzet, akkor tovább figyeld, hogy mi lehet a baj veled.
Lehet hogy a szülői házból egyensen a házasságba estél, sosem éltél egyedül, és tehetetlen vagy emiatt önmagadban. Akárhány éves vagy, még nem késő megtanulni. Eröltesd magad, hogy megtanulj egyedül lenni.
Ha nem gondolod, hogy benned van az ok, amiért elment nőd, akkor is állj talpra. Bizonyítsd magadnak is, hogy igenis.
Visszakönyörögni, visszaerőszakolni nem érdemes. Ha talált jó párt magának, két eset van: 1. szereted. Ez esetben örülsz a boldogságának. Örülsz, hogy valakiben megtalálta azt, amit benned nem.
2. nem szereted: ekkor önző módon visszaköveteled magadnak, (legalábbis gondolatban) és csak azt nézed, hogy te mennyire megsérültél, és kitoltak veled. Ha ez utóbbi az érvényes, akkor lásd be, hogy neki joga van a saját életéhez.
Szállj ki az önsajnálatból, és vissza az előző mondatokhoz, azaz : keresd meg önmagad.
Ha energiahiányos vagy, iratkozz be valamilyen keleti sportra, Thai Chi, Jóga, vagy harcosabbak, ott feltöltődsz, ők megtanítanak. És társaságod, barátaid is lesznek.
Egy kapcsolat jól működéséhez vagy nem működéséhez két ember kell.Egyébként minek sajnálsz Te egy ilyen kapcsolatot?Örülj,hogy megszabadultál tőle,és hagyd békén.Semmi értelme keresni,zaklatni meg főleg nincs.
Törődj bele,hogy így alakult,hibás vagy te is ebben ha nem vetted eddig észre,hogy baj van.Eddig sem szeretett ez a nő téged őszintén az biztos ha csak így elhagyott.Az pedig a legrosszabb amit tehetsz,hogy elhagyod magad,és sajnálatot vársz másoktól,eljátszod a hattyú halálát és ezután egy kalap alá veszel minden nőt,hogy te aztán nem bízol többet senkiben.Ez eléggé buta gondolkodásforma már ne is haragudj.Nem senkiben nem kell bízni,hanem megválasztani a megfelelő embert aki méltó erre és a szerelmedre szeretetedre.Felnőtt gondolkodó ember vagy nem kisgyerek.Eléggé aljas módon bánt el veled a barátnőd,de legalább ezután veszed a fáradságot és jobban kiismered akivel együtt élsz,és nem kényelemből lesz párkapcsolatod.Szedd össze magad,ne siránkozz!
A következőt pedig igyekezz kiismerni jobban,figyelj rá jobban,mert mindig vannak árulkodó jelek ha nem őszinte egy szerelem.
Sok sikert.
felejtsd el és ne zaklasd. semmi értelme a zaklatásnak. lépj túl rajta, ami nem egyszerű, de ez van.
lehet, hogy azért nem akar veled beszélni, mert neki is fel kell ezt lelkileg dolgozni és egyszerűbb, ha nem hall rólad.
az is lehet, hogy egy ribanc és csak a pénz miatt volt veled, de akkor is felejtsd el. gondolj arra, hogy leéltél vele néhány jó évet és kész.
egy működő kapcsolathoz mindig 2 ember kell, egy megbukott kapcsolathoz szintén kettő. és akkor is, ha csak annyi volt a te hibád, hogy nem ismerted fel időben, hogy egy ribanc.
örülj neki, hogy nem 10 év múlva derült ki, amikor esetleg már gyerekek is vannak.
az előző vagyok.
még csak annyit, hogy a kérdésedből az derül ki, hogy saját magadat sajnálod a legjobban, úgy mond te vagy az "áldozat". ez nem egészen van így. te is hozzájárultál valamilyen szinten, hogy így alakultak a dolgok.
és gondolj arra, hogy mindig lesz valahogy, még soha nem volt, hogy sehogy sem legyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!