Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már többször megcsalt, a gyerek miatt érdemes megpróbálni? Új esélyt adni? Úgy érzem, h egy "se veled se nélküled" állapotban toporgok! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ha vele maradok,csak egy kapcarongy maradok,akit mindig ki lehet használni,és nem néz semmibe sem. Ha elküldöm, nem tudom,h hogy teszem túl magam rajta. El vok keseredve!2012. okt. 27. 09:31
21/25 A kérdező kommentje:
Holnap elköltözik,de függőben hagyta(hagytuk) a dolgot. Nagyon rosszul érzem magam. Tudom,h az eszem szerint kell döntenem,de nagyon nehéz,m szeretem és mégis nekem kellett ezt a döntést is meghoznom. Lehet,h könnyebb lett vna,ha nem húzza az időt,és nem teper az utolsó pillanatban.
2012. okt. 27. 15:03
22/25 anonim válasza:
mióta vagytok együtt???gyereketek mennyi idős?megbeszéltétek hogyan lesz a gyerek miatt a továbbiak?
23/25 anonim válasza:
Tényleg sajnállak, mert egy alja pasit fogtál ki. Bocsáss meg, tudom, hogy szereted, de nem érdemli meg. Egyrészt megcsal. Többször is, tehát nem arról van szó, hogy berúgott, egyszer elgyengült és bánja élete végéig, hanem visszaesik. Tehát nem tud parancsolni magának, nem tanul a hibájából. A másik, amiért alja, az, hogy rád kényszeríti, hogy te legyél az, aki kimondja a végső szót, érezd te magad rosszul amiért vége. Ő nem fejezné be, ő teperne, hogy még mindig adj esélyt, aztán 1-2 hónap múlva ismét összeszedne valakit és félrelépne. És akkor mi lenne? Ugyanez.... Tudom nehéz, de ne érezd magad rosszul, amiért szétváltok! Én azt kívánom, ez már a végleges legyen, ne adj neki újabb esélyt! Arra számítanod kell, hogy (mivel nem végleg zártátok le) ő továbbra is próbálkozni fog nálad! Sok sikert!
24/25 A kérdező kommentje:
Köszi a bíztatást! Remélem,h erős leszek. Az,h nem lett véglegesen lezárva,az azért volt jó,mert könnyebben ki tudtam mondani,h menjen el. De én sem akarom visszacsinálni,tisztában vok vele,h megint mdgtenné.
Félek,nincs elég önbizalmam,h egyedül hogy fogom venni az akadályokat,pedig eddig sem nagyon számíthattam rá.
2012. okt. 28. 10:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!