Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ha már többször megcsalt, a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már többször megcsalt, a gyerek miatt érdemes megpróbálni? Új esélyt adni? Úgy érzem, h egy "se veled se nélküled" állapotban toporgok! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ha vele maradok,csak egy kapcarongy maradok,akit mindig ki lehet használni,és nem néz semmibe sem. Ha elküldöm, nem tudom,h hogy teszem túl magam rajta. El vok keseredve!

2012. okt. 27. 09:31
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Jobban jársz ha egy új kapcsolatba kezdesz és ott igazán boldog lehetsz, hidd el nekem ez lesz a legjobb megoldás. Annak nincs értelme hogy évekig vergődj a jelenlegi pároddal aztán a gyereke4d is ezt lássa mert neki sem lesz túl boldog gyerekkora, ezért.
2012. okt. 27. 10:13
 12/25 anonim ***** válasza:
13%

Szerintem kevés az információ!

Fontos lenne tudni, hogy miért lép félre a férjed. Otthon nem kap meg valamit? Van olyan vágya, amit "úgy" nem tudsz teljesíteni? Elhanyagoltad mostanában a külsődet, lestrapált vagy és ingerlékeny, elutasító? Az izgalmat keresi vagy csak a hódítás hiányzik neki? Esetleg te otthon vagy a gyerekkel, ő bulizni indul, ittasan pedig nincs elég önkontrollja? Sok oka lehet a megcsalásnak.

Ha van szeretet, esetleg egy párterápián fel tudjátok tárni a megcsalás okait és tudtok is rajta javítani.

Ehhez mindketten kelletek és mivel gyerekek is vannak, érdemesebb ezzel kezdeni. Ha nincs elfogadható magyarázat az eddigi buta kicsapongásoknak (pl.: otthonról hozott rossz példa, amivel nem is tudja, mennyire megbánt téged) és nem tud javítani a helyzeten, sajnos az előttem szóloknak van igazuk és a gyerekek érdekében monogám mintát kell biztosítani a válás mellett döntéssel.

2012. okt. 27. 10:18
 13/25 anonim ***** válasza:
24%
mióta vagytok házasok?hány éves a gyerek?hány évesek vagytok?
2012. okt. 27. 10:26
 14/25 anonim ***** válasza:
50%
maradj vele és játszd tovább a mártírt,az ilyen nőnek úgy kell hogy megalázzák,saját magadért nem tudsz kiállni,megérdemled!
2012. okt. 27. 10:35
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

ma 10:18

Lényegtelen miért csalta meg,főleg többször is, ha gondja van akkor ott az a többfunkciós testrésze amit beszédre is lehet használni. És ha erre sem képes akkor ott csak mondva csinált szeretet lehet.

2012. okt. 27. 11:30
 16/25 anonim ***** válasza:
33%
Állj be azoknak a nőknek a sorába, akiknek egyetlen életcéljuk, hogy műmártírok legyenek és ezzel leplezzék az életképtelenségüket. Én is ebben nőttem fel és most csodálkoznak a szüleim amiért nem akarok családot.
2012. okt. 27. 11:37
 17/25 anonim ***** válasza:
42%

15-ös válaszolónak:

12-es vagyok

Nem azt írtam, hogy jogos és elfogadható a megcsalás, hanem hogy sok oka lehet, amit előbb fel kell tárni és csak utána lehet (ha lehet) orvosolni.

Számomra sem elfogadható tény a megcslás, de sajnos egyre több férfi választja gond esetén ezt a formát a megbeszélés helyett, ezért jó, ha megbeszélik és változtatnak rajta (HA tudnak).

2012. okt. 27. 11:51
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó!

Pont ezért nem kell feltárni és megbeszélni.

Nem kényszerből választják a megcsalást hanem saját akaratukból. Így majd tanul a férfi társadalom és a női is, mert persze a nők is csalnak. Ha nem lesz már olyan aki a legkisebb megcsalást is megbocsájtja, akkor majd elgondolkodnak a felek, hogy beszélni kell-e előbb vagy cselekedni.

2012. okt. 27. 12:16
 19/25 anonim ***** válasza:
27%

18-as

"Pont ezért nem kell feltárni és megbeszélni."

De igen, már csak magunkkal szemben is kötelesség, hogy feltárjuk, miért kerültünk ebbe a helyzetbe és hogyan lehetne a jövőben ezt elkerülni.

"Nem kényszerből választják a megcsalást hanem saját akaratukból."

Ez sem állja meg a helyét minden esetben, mert vannak kényszeres félrelépők, akik betegek és gyógyításra szorulnak. Bár valóban jellembeli hiba a legtöbb megcsalás, ettől nem kell általánosan csak annak tekinteni.

"Ha nem lesz már olyan aki a legkisebb megcsalást is megbocsájtja, akkor majd elgondolkodnak a felek, hogy beszélni kell-e előbb vagy cselekedni."

Ez egy illúzió, amely soha nem fog bekövetkezni.

2012. okt. 27. 12:50
 20/25 anonim ***** válasza:
Komolyan kérdezed? Egy esélyt még megértek, de sokadikat??? Neeem biztos, nem kapna tőlem még egy esélyt!
2012. okt. 27. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!