Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már többször megcsalt, a gyerek miatt érdemes megpróbálni? Új esélyt adni? Úgy érzem, h egy "se veled se nélküled" állapotban toporgok! Mit tegyek?
Szerintem kevés az információ!
Fontos lenne tudni, hogy miért lép félre a férjed. Otthon nem kap meg valamit? Van olyan vágya, amit "úgy" nem tudsz teljesíteni? Elhanyagoltad mostanában a külsődet, lestrapált vagy és ingerlékeny, elutasító? Az izgalmat keresi vagy csak a hódítás hiányzik neki? Esetleg te otthon vagy a gyerekkel, ő bulizni indul, ittasan pedig nincs elég önkontrollja? Sok oka lehet a megcsalásnak.
Ha van szeretet, esetleg egy párterápián fel tudjátok tárni a megcsalás okait és tudtok is rajta javítani.
Ehhez mindketten kelletek és mivel gyerekek is vannak, érdemesebb ezzel kezdeni. Ha nincs elfogadható magyarázat az eddigi buta kicsapongásoknak (pl.: otthonról hozott rossz példa, amivel nem is tudja, mennyire megbánt téged) és nem tud javítani a helyzeten, sajnos az előttem szóloknak van igazuk és a gyerekek érdekében monogám mintát kell biztosítani a válás mellett döntéssel.
ma 10:18
Lényegtelen miért csalta meg,főleg többször is, ha gondja van akkor ott az a többfunkciós testrésze amit beszédre is lehet használni. És ha erre sem képes akkor ott csak mondva csinált szeretet lehet.
15-ös válaszolónak:
12-es vagyok
Nem azt írtam, hogy jogos és elfogadható a megcsalás, hanem hogy sok oka lehet, amit előbb fel kell tárni és csak utána lehet (ha lehet) orvosolni.
Számomra sem elfogadható tény a megcslás, de sajnos egyre több férfi választja gond esetén ezt a formát a megbeszélés helyett, ezért jó, ha megbeszélik és változtatnak rajta (HA tudnak).
Utolsó!
Pont ezért nem kell feltárni és megbeszélni.
Nem kényszerből választják a megcsalást hanem saját akaratukból. Így majd tanul a férfi társadalom és a női is, mert persze a nők is csalnak. Ha nem lesz már olyan aki a legkisebb megcsalást is megbocsájtja, akkor majd elgondolkodnak a felek, hogy beszélni kell-e előbb vagy cselekedni.
18-as
"Pont ezért nem kell feltárni és megbeszélni."
De igen, már csak magunkkal szemben is kötelesség, hogy feltárjuk, miért kerültünk ebbe a helyzetbe és hogyan lehetne a jövőben ezt elkerülni.
"Nem kényszerből választják a megcsalást hanem saját akaratukból."
Ez sem állja meg a helyét minden esetben, mert vannak kényszeres félrelépők, akik betegek és gyógyításra szorulnak. Bár valóban jellembeli hiba a legtöbb megcsalás, ettől nem kell általánosan csak annak tekinteni.
"Ha nem lesz már olyan aki a legkisebb megcsalást is megbocsájtja, akkor majd elgondolkodnak a felek, hogy beszélni kell-e előbb vagy cselekedni."
Ez egy illúzió, amely soha nem fog bekövetkezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!