Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Megegyezésünk alapján a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megegyezésünk alapján a volt férjem 2 hetente hétvégén viheti el e gyereket. Oda kell-e adnom, ha tudom, hogy elmegy dolgozni 12-14 órás műszakba, és a 6 éves kislányunkra egy számomra ismeretlen személy fog vigyázni?

Figyelt kérdés

2012. okt. 20. 15:07
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Figyelj látszik részedről is az ellenségeskedés:

"de akkor is csak azért telefonált, mert csomagot várt. " Miért kell ilyeneket gondolni? Lehet,hogy a csomag volt az ürügy és a fő ok,pedig a családra való kíváncsiság volt amiért telefonált! De mégha a csomag is volt az elsődleges,örülj,hogy érdeklődött a Gyerek után is!Ez a hozzáállás a helyes.Nem kell mindent negatívvá forgatni,főleg ha amúgy is lesz olyan,ami tényleg nem pozitív.Elég lesz azon rágódni nem? Tehát Neked is jobb,ha pozitívan állsz Hozzá+a Gyerek érdeke is ez!

S ahogy nagyon jól leírták előttem,nagyon külön kéne kezelni a pénzügyeket a Gyerek ügyétől.Nálunk (14-es vagyok) például a Párom,pénz nélkül oda sem mer menni a Gyerekekért...Ha épp nincs pénzünk,a Gyerekeknek nélkülözniük kell az Apjukat.Szóval tényleg "szép" viselkedésű Anyukák vannak Kedves 16-os!:/

Egyébként Kedves Kérdező,megkérdezhetem hány éves a kislány?

2012. okt. 22. 10:36
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

Hat ez szanalmas... Fel nem foghatom,hogy felnott emberek hogyan jutnak el ilyen ovis szintre. En a ''gyerek'' vagyyok, leirom, hogy en mit gondolok.

6 eve valtak el a szuleim, azota apam egy forintot nem fizet gyerektartas cimen, de ha nekunk (a gyerekeknek) szuksegunk van valamire (legyen az 1 felso, vagy egy uj laptop) azonnal megveszi. Sot, tobbszor kifizette mar a lakbertartozasunkat. Ez termeszetesen nem menti fel az alol, hogy a rezsibe, vizbe stb nem fizet bele, de o legalabb fizet valamit.

Anyam folyton engem b.szogat (mar elnezest a kifejezesert), hogy en miert megyek el apamhoz, mikor egy forintot nem fizet. Hiaba az APAM, aki 12 even at nevelt, es szeretett, sot, imad most is, en NEM mehetnek el hozza, ha 5-6 eves lennek, mert tuti meg lenni tiltva. Mintha engem meg kene venni... Persze ertheto anyukam reakcioja is, mert nagyon nincs penzunk, de velemenyem szerint az, hogy apam nem fizet nem az en hibam, tehat nem kene olyanokat a fejemhez vagni, hogy ''nyalom a segget''.

Szoval en csak annyit tudok mondani, kedves Kerdezo, hogy attol meg, hogy te utalod a volt ferjed, es barmikor kesz lennel tole megvonni a gyereket, gondolj arra, hogy ilyenkor a gyerektol is megvonod az apjat, aki nem is erti, hogy mi tortenik...

A gyerek nem egy hasznalati targy, a lathatas biztositasa meg nem kegy, hanem kotelesseg.

2012. okt. 22. 12:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!