Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megegyezésünk alapján a volt férjem 2 hetente hétvégén viheti el e gyereket. Oda kell-e adnom, ha tudom, hogy elmegy dolgozni 12-14 órás műszakba, és a 6 éves kislányunkra egy számomra ismeretlen személy fog vigyázni?
9-es tény és való,hogy kihagytam a sztoriból,hogy Nálunk is rugalmas és úgy még el sem hozta egyébként a Gyerekeket,hogy Ő dolgozna aznap,mert úgy minek.
De ki tudja a Kérdezőéknél nem-e az van,hogy nincs más megoldása az Apának.
Csak arról szerettem volna meggyőzni a Kérdezőt,hogy Én mint "ismeretlen személy" is az Életem árán is vigyázok a Gyerekekre mintha a sajátjaim lennének.S hogy ne féljen attól,hogy ez esetükben másképp lenne!
Mint ahogy többen is leírták nyilván nem véletlenül meri ráhagyni az Apa a Gyerekeit arra az adott személyre.
Megjegyzem, Én örültem volna neki bármikor,ha úgy hozta volna el a Gyerekeket,hogy Ő (az Apa)utána nincs itthon ~egész nap,mert akkor többet lettek volna itt.:) De nyilván nem kell részleteznem,ha Nálunk már abból is baj volt,hogy a Párom nem egyedül van Velük,hanem nyilván Én is ottvagyok,akkor egy ilyen miatt mi lett volna.
Szóval Nálunk ennyiben más a helyzet.
nekem olyan apám volt, hogy jobban szerettem az aktuális élettársával kettesben lenni, mint vele.
nem is értem azok a jólelkű nők hogy bírták ki azt az idiótát...
ha zavar, hogy nem ismered az exed új párját, akkor mutatkozzatok be egymásnak, beszélgessetek a gyerekről. ne legyél vele ellenséges, csak nem emberevő az a nő. :) kérdezgesd a kislányodat, hogy bírja-e apu barátnőjét, mit szoktak együtt csinálni.
ha ezek után károsnak ítéled meg a dolgot, akkor konzultálj apukával. biztosan van valamilyen kompromisszumos megoldás.
velem pl apám új felesége is rendes volt anno, segített tanulni, olvasónaplót írni, sokat dumáltunk. ellenben apám folyton cseszegetett, alázgatott.
11: "Csak arról szerettem volna meggyőzni a Kérdezőt,hogy Én mint "ismeretlen személy" is az Életem árán is vigyázok a Gyerekekre mintha a sajátjaim lennének"
Persze, de még mindig arról van szó, hogy a láthatás nem a tiéd, hanem az ÉDESAPÁÉ. Aki ha tolja a pénzt a gyerektartásra, legalább sétálhasson egyet a gyerekével.
Az egy dolog, hogy amikor a gyerek az apával van, akkor ott van-e a barátnő, élettárs, számomra lényegtelen.
De az szerintem nem jó, ha a gyerek odamegy és az apját nem is látja.
13: Mint mondtam,Nálunk nem is volt ilyen helyzet.Nálunk az Apa "látta" a Gyerekeit,meg persze evvel egyidejűleg Én is,de ez szerintem hozzá tartozik (hogy "nem csukom be a szemem" illetve nem megyek el otthonról).
Az,hogy adott esetben a "gyerek az apján nem is látja" azt gondolom nem helytálló,mert biztos jól esik annak az Apának aznap úgy hazamenni/elmenni a munkából,hogy a Gyereke is várja otthon,tudja,hogy hogy/mivel telt a napjuk mit ettek/csináltak stb,lehet még éjszaka is ott alszanak és az együtt töltött estéért már megérte...Vagy valami kontakt biztos,hogy van,amiért megéri így is elvinni.
14: "Nálunk az Apa "látta" a Gyerekeit,meg persze evvel egyidejűleg Én is"
Ezzel nekem nincs is gondom.
"mert biztos jól esik annak az Apának aznap úgy hazamenni/elmenni a munkából,hogy a Gyereke is várja otthon,tudja,hogy hogy/mivel telt a napjuk mit ettek/csináltak stb"
Még jobb lett volna, ha azt a napot vele tölti és nem csak elmesélésből tudja, hogy a gyerek mit csinált. A kérdésben meg egy 12-14 órás műszak van, tehát a gyerekkel érdemben foglalkozni nem tud. Ezért mondom azt, hogy ilyen esetben a rugalmas láthatás jobb, és azt a kis időt amikor a gyerek az apjánál tölti, akkor tényleg vele is van.
16:"A volt feleség a mai napig minden láthatás előtt cirkuszol, hogy csak a férjem lehet a közös gyerekükkel, én meg a féltestvére menjünk el otthonról meg ilyenek. "
Te jó ég, ez már idióta. Ha meg két napra megy a gyerek akkor is neked meg a gyerekednek kéne elmenni otthonról??? Ez nem normális.
Köszönöm a válaszokat.
Az exem még most fogja először elvinni a gyereket, és a kislányunk még nem is igazán érti miért is van az ami most történik, 1 hónapja költözött el, azóta 2x érdeklődött telefonon a gyereke hogyléte után, de akkor is csak azért telefonált, mert csomagot várt.
Én szeretnék rugalmas lenni, sajnos az ő részéről van maximális ellenségesség, mert harcolok azért ami jár, mert nem igazán akar fizetni gyerektartást(csak kevesebbet), viszont a lakás felét követeli, hogy adjuk el, vagy fizessem ki, az sem érdekli, hogy mi a híd alatt alszunk. Így nem biztos hogy annyira jó akarok vele lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!