Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit bizonyít a látlelet? A férjem legutóbbi bántalmazásánál elmentem az orvoshoz látleletet vetettem.
A látlelet azt bizonyítja, hogy sérülések vannak rajtad (amikről egy szakértő meg tudja mondani, hogyan keletkeztek, pl. valaki megvert)
De hogy a férjed vert meg, azt semmilyen látlelet nem fogja bizonyítani.
Ne hidd el amit mond...
Hagyd ott.. menekülj amig tudsz..
A hid alatt is jobb, mint egy ilyen emberrel.....
Mondom én, akinek már késő változtatni...
Mert öreg vagyok újra kezdeni.....és rákos..
Esélyem:O
menekülj tőle...mindig felkavarnak az ilyen kérdések....
A férjed kezén is valószínüleg keletkeztek sérülések, amelyet elméletileg meg is fognak vizsgálni.
Készíts titkos hangfelvételt, amelyen elismeri a tettlegességet. Innentől kezdve nyert ügyed van.
A látlelet bizonyítja, hogy megvert VALAKI. A többit a nyomozás dönti el. Hamar le fog bukni a féreg, ne aggódj.
"legutóbbi" bántalmazás? Ezek szerint rendszeres? A vicc jut róla eszembe, amelynek ez a vége: mondd csak medve, te vadászni jársz egyáltalán ide?
Azt bizonyítja, hogy mikor és milyen sérüléseket szereztél, melyből arra lehet következtetni, hogy VALAKI bántalmazott. Azt természetesen nem bizonyítja, nem is bizonyíthatja egy orvosi vizsgálat, hogy KI volt az.
Ez a bíróság dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!