Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyünk? Apám ki akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyünk? Apám ki akar dobni a lakásból.

Figyelt kérdés
Apám azt mondta ha anyám szombat délig nem költözik el, agyonveri. Pénzünk nincsen, ráadásul ennyi idő alatt nem is lehet albérletet olcsón találni. Anyám fél itt hagyni a lakást, a bútorokat, mert fele az ő nevén van (és utána már nem tud visszajönni semmiért), de az élete azért mégiscsak fontosabb. Valakinek ötlete? Teljesen ki vagyok készülve, nem tudom mit csináljak.
2009. aug. 4. 22:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Irány a hatóság!!!

Nagyon komolyan. Ha még kiskorú gyerekek vannak a családban akkor gyámügy, gyermekvédelni hivatal, de a rendőrségen is tudnak ezzel kapcsolatban segíteni.

2009. aug. 4. 22:46
 2/13 A kérdező kommentje:
nemrég már feljelentette anyám apámat mert megverte, és 5 napig kórházban volt, de amiatt sem indult semmi eljárás.
2009. aug. 4. 22:47
 3/13 anonim ***** válasza:
költözetek el,nem számit semmi csak a család .vagy pár verölegény és ugy elhuz mint a vadliba.remélem segitetem
2009. aug. 4. 22:50
 4/13 A kérdező kommentje:
Épp ez az.. ha lenne hova költözni, már rég nem lennénk itt, de nincs hova.
2009. aug. 4. 22:58
 5/13 anonim ***** válasza:
nagymama barátnő, testvérek?:S nincsenek?:S ha nincsenek akkor menjetek valami olcso helyre és kezdjetek el addig is sürgősen keresni, fő az egészség és a család, de semmiképp se hagyjátok hogy kisemmizzen titeket.
2009. aug. 4. 22:58
 6/13 anonim ***** válasza:
Rokonok, barátok? Bajban ismerszik meg a jó barát, tudod. De tényleg jobb lenne a hatósághoz fordulni. Biztosan vannak ismerőseitek, akik pár napra befogadnának.
2009. aug. 4. 23:05
 7/13 A kérdező kommentje:
Nem igazán szeretnénk senkinek a nyakáraköltözni az összes cuccunkal, de valamit mindenféleképpen ki kell találni, meg kell győzni anyámat hogy menjünk el. Én már szeptemberben így is úgy is elköltöztem volna egyetem miatt, de idegileg már addig se bírnám ki ezt ami itt megy.
2009. aug. 4. 23:08
 8/13 anonim ***** válasza:

Vegyetek erot magatokon es menjetek!!!!!!! Gyozd meg......baromira nem konnyu dontes de hosszu tavon 100% jobb lesz igy. Sok erot kivanok Nektek, Anyuddal kapaszkodjatok most ossze....ez a legfontosabb.

Kitartas!!!

2009. aug. 4. 23:22
 9/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnos nagyon jól tudom milyen ez az érzés, én hétrol hétre átéltem! Sokszor eljátszotta ezt apám, kidobott minket aztán másnap sírt, hogy menjunk vissza, aztán harmadnap megint kidobott... Mennunk sem volt sehova, se pénzunk nem volt, se másik lakás, se bútorszállítási lehetoség. Oszintén sajnálom, ami Veled torténik, ha visszagondolok még mindig végigfut rajtam a hideg, kb. ez miatt lettem lelkibeteg, a mai napig az vagyok.

Mi úgy oldottuk meg, hogy 2-3 ilyen borzasztó év után elkoltoztunk, ami nem volt konnyu... Csak menni az ismeretlenbe, hogy majd lesz valami.

Szerintem kérjetek segítséget rokonoktól/barátoktól, hogy amíg nem találtok lakást lakhassatok náluk, a bútort meg pakoljátok el valahova, de kérlek ne maradjatok ott, akárhogy is fog sírni apád utána!

Mindenesetre sok szerencsét Neked ezekben a nehéz idokben!

2009. aug. 4. 23:28
 10/13 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek
2009. aug. 4. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!