Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap írtam a férjemmel kapcsolatban? Olvasd el szükség lenne megint jó tanácsokra. Tegnapi kérdésem címe:tegnap-este-derult-ki-kiakadtam. (bocs nem engedi a linket) Megint lenne kérdésem?
Ott tartottam hogy tegnap este még lelkiismeret furdalása volt.Viszont mikor hazajött munkából közölte,hogy az exet jól leb.szta és azon szörnyülködtek a férfi munkatársaival együtt,hogy mennyire bunkó ez a nő mert egy kisgyerekes családapára hajtott rá.!!!
Neki(a nőnek) köszönhetően én már nem fogok bízni benne soha.
Ezt olyan átéléssel adta/adja elő hogy már arra gondoltam elment az esze.:S
Egyszerűen nem fogja fel hogy is történt az egész,vagy nem akarja.Váltig állitja hogy nem történt semmi és a nő idézem: "egy h.lye f.sz."
Na ezt mire véljem?
Ráadásul én várnék valami kis bűnbánást vagy valamit de ilyen férfi felfogással sosem kapom meg.Azonkívül ugyanugy bújna meg ölelgetne mint eddig.Ötletek?
Köszönöm a válaszokat.
15:33 én is gondoltam arra hogy megint külön leszünk és lehet ezt kihasználja.Hááát...meglátom hogy mit csinál :S
Legalább megkönnyiti a döntést ha igy alakulna.
15:40 köszi a sztorit jót nevettem,tényleg egy idióta lehetett az a pasi (is).
Utolsó:Sajna lehet hogy igazad van de ha nem keres akkor legalább el van döntve mit lépjek.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
15:34 igazad van nyeregben érzi magát én is igy látom.
Vagy álomvilágban él,mindig azt hangoztatja,hogy mi sosem megyünk szét. :S
tipikusz oroszlán
Hát ez nagy változás a tegnaphoz....
kicsit éretlen a férj, nemde?
Valahogy most én sem látom nagy esélyét a higgadt előremutató beszélgetéseknek, ha meg tudod oldani a külön költözést, az nagyobb bajt nem okozhat.
De a múltkor ő ment el egy hétre, nem?
Hova, olyan rövid időre albérlet sincs!
Ugye, nem írsz teleregényt? Tegnap megírtuk a véleményünket a helyzetről. Az nem sokat segít, hogy te minden nap leírod, hogy mit tesz a férjed és a segítsgénket kéred és mi minden nap megírjuk ugyanazt.
Ha ennyire nem tudsz boldulni és nem mersz önálló lenni, akkor mégis mit vársz a kapcsolattól?
A férjed mellé akart d--ni, de a csaj miatt nem jött össze. Erre hazakullog és elhordja a világot mindennek és ha ló nincs, szamár is jó alapon most te is jó vagy? Nem jött be a nőnél, és sértett férfiúi önérzetében azt elhordja mindennek - aki ilyen ember, az szerinted téged minek tekint? Aki lek@rvázza a nőket, az előbb-utóbb minden nőt lek&rváz.
Még nem adtad be a válópert? A tegnapi után azt gondoltam, hogy már ma reggel postáztad.
Az anyjáékhoz költözött addig.
Köszönöm a választ mindenkinek.
csak helyeselni tudok az előttem szóló szavait
igaza van, én is nehezen, de változtattam, én kerültem padlóra ettől, de felálltam, új életet kezdtem és a sors egy olyat adott helyette, hogy összeteszem a két kezem...
Köszönöm mindenkinek az őszinte választ.
Hasznos volt minden egyes szó.:)
Már másképp látom én is a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!