Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A párom 3 éve elvált,2 gyermek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom 3 éve elvált,2 gyermekük van. Az ex-szel normális viszonyban vannak. Ez azt is jelenti, ha a kicsik úgy akarják, közös programokat is szerveznek. Semmit nem akarnak egymástól, barátok, de ennek így kell lennie. Van ok a féltékenységre?

Figyelt kérdés
Engem megesz a fene, nem a bizalom-hiány miatt, hanem mert... Mégis. Sok évig voltak házasok anno. Normális dolog így fenttartani egy kapcsolatot a gyerekek miatt?
2009. júl. 28. 21:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
70%
Helyes a szülők viselkedése. Miért nem kerestél olyan pasit akinek nincs gyereke ha zavar ez a helyzet? Nekem sosem kellett volna elvált férfi, gyerekes pláne. Az elsőket legalább együtt vállaljuk.
2009. szept. 16. 18:51
 12/15 anonim ***** válasza:
A féltékenységre csak akkor van okod, ha nem tartoztok össze. Amúgy akkor meg fölösleges. A gyerekek semmiről nem tehetnek. Elvennéd tőlük az apjukat végleg, a féltékenység miatt? Mit szólnál, ha te lennél a gyerekek helyében?
2009. szept. 16. 21:19
 13/15 anonim ***** válasza:
53%

Most itt én leszek az egyetlen kivétel.

Én bizony nem örülnék neki, ha a férjem a volt nejével kirándulgatna. Hozza el hozzánk a gyerekeit és menjünk együtt. Nekem ez így normális. Természetesen tartsa a kapcsolatot a gyerekekkel és szeresse is nagyon őket, de a mi kettőnk közös otthonában és ne a régi élete párjával és annak lakásában.

2009. szept. 16. 22:13
 14/15 anonim ***** válasza:
22:13 - Ezt hívják úgy, hogy önzés. Ha békében váltak el, és kicsik a gyerekek, nem fogják érteni, hogy mi a gond, és ez az ő lelkivilágukat nagyon meg tudja zavarni. Konkrétan azért tudom, mert anyukám tanítónő, és kicsikkel van, 9-10 évesekkel, és minden, ami az ő lelkiviláguknak zavaró, az nagyon nagy hatással van rájuk, és nem éppen jó értelemben, és ez kiütközik az iskolában.
2009. szept. 17. 00:38
 15/15 anonim ***** válasza:

Én abszolút egyetértek 13 válaszolóval!!!!

Ha két ember elválik természetesen lehet normális a kapcsolatuk, de ez nem azt jelenti, hogy eljátsszuk a gyerekek előtt, hogy minden rendben: apa és anya szereti egymást, és együtt vannak. A gyerekeknek a válás nem jó dolog, de a hazudozás sem, hiszen azért, mert gyerekek még nem "bolondok", csak gyerekek.

Az, hogy békében tudnak a szüleik megbeszélni dolgokat, vagy bizonyos dolgokban együtt döntenek a gyerekek sorsát illetően teljesen rendben van, de az, hogy közös programokat csinálnak anyuval én egyáltalán nem így értékelem.

Ezt akár úgy is felfoghatom, hogy csak idő kérdése, és újra egymásra találnak, mert vannak akiknek csak némi különélés elég lehet ehhez. Szerintem ez inkább női rafinéria, hátha aput vissza hódítjuk, ha másképp nem a gyerekekkel, meg a lelkiismerettel.

Ha új életet kezdenek a felek, az a normális, hogy az új partnerekkel alakítják ki a jó kapcsolatot a gyerekekkel!!!!

2012. szept. 13. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!