Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ha válófélben vagyok, összeköl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha válófélben vagyok, összeköltözhetek azalatt másik nővel?

Figyelt kérdés
Válófélben vagyok a feleségemmel. Az lenne a kérdésem, hogy hozzám költözhet-e egy nő, amíg hivatalosan nem vagyok szabad. Vagy ez jogi következményekkel járhat?
2012. aug. 25. 23:37
 1/10 anonim ***** válasza:
Milyen jogi következményre gondolsz? Mivel elindult a válás, már megcsalásról nincs szó. Persze, , csak, ha a feleséged már nem lakik veled. Mert azért nem igazán lenne az az édeshármas ideális.
2012. aug. 25. 23:45
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ember, Magyarországon bármely nagykorú összeköltözhet bármely nagykorúval. Akkor se lenne semmiféle jogi következménye, ha nem lennétek válófélben...
2012. aug. 25. 23:49
 3/10 anonim ***** válasza:
Nyugi,ilyen apróságért senki sem fog megbüntetni.Nagyobb dolgokért sem teszik,nemhogy ilyen kis sz@rságért.
2012. aug. 26. 00:50
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Előző, miért büntetnének meg bárkit is, aki nem sért semmiféle szabályt??? A házasságtörés 125 éve, az első magyar Btk-ban (Csemegi kódex) volt vétség, és akkor is kemény 3 hónapot lehetett érte max kapni, és azt is csak akkor, ha a házasságtörés eredményeként szétment a család. Azóta egy dolog van, ami jogszabályba ütközik, nevezetesen hogy 1 ember egyidejűleg csak 1 másik emberrel élhet házasságban, vagy regisztált élettársi kapcsolatban. Ennyi. De élni, egyidejűleg egy egész háremmel is élhet egyszerre - ha bírja:)))
2012. aug. 26. 00:59
 5/10 anonim ***** válasza:
Miért járna? Eldöntöttétek a válást, vége, a papírmunka meg hosszadalmas. Mi is válunk, nekem is van új kapcsolatom, a férjem meg együtt él valakivel. Semmilyen jogi következménye nincs.
2012. aug. 26. 01:27
 6/10 anonim ***** válasza:
Hozzád költözhet,senkinek semmi köze hozzá. Max akkor okozhat némi vitát,ha a hozzád költözés, esetleg a feleséggel való közös tulajdonú lakásban történik.
2012. aug. 26. 09:35
 7/10 A kérdező kommentje:

Igen, a ház közös, de a feleségem már nem lakik velem.

köszönöm a válaszokat :)

2012. aug. 26. 10:26
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha a ház közös, akkor lehet belőle gond. Pl. a feleséged visszaköltözik (megteheti jogilag...) és elkezdi pokollá tenni az életeteket (ragasztó a samponban, stb.) mint egy filmben... :D
2012. aug. 26. 20:01
 9/10 A kérdező kommentje:
neeem fog visszaköltözni, szerdán viszi el a cuccait :D
2012. aug. 26. 21:54
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha van tulajdonrésze, és nem fizeted ki, kérhet tőled használati díjat a saját része után.
2012. aug. 26. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!