Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Van olyan élethelyzet amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan élethelyzet amikor ugy éreznétek "jogosan" kaptatok egy pofont a párotoktól?

Figyelt kérdés
2012. aug. 15. 21:54
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%
Csak ne szaporodjatok, mert az egy dolog, hogy egymás életét tönkreteszitek, de egy gyerekkel ne szúrjatok ki.
2012. aug. 15. 22:19
 22/41 anonim ***** válasza:
mi is a párommal tűz jegyűek vagyunk de soha nem jutna eszébe h megüssön vagy én öt egy vita hevében
2012. aug. 15. 22:26
 23/41 anonim ***** válasza:
100%

Nincs!

Először egy pofon, aztán ököllel üt, rugdos, agyon is verhet, megfojthat, vagy beléd vághatja a kést.

Nincs testi erőszak egy kapcsolatban, ha jót akarsz magadnak.

2012. aug. 15. 22:51
 24/41 anonim ***** válasza:
100%
Csak az állatkertben jogos az orángutánok között.
2012. aug. 15. 22:54
 25/41 anonim ***** válasza:
58%
Van. Ha mondjuk annyira őrjöngök, hogy másképp nem lehet észre téríteni. Konkrétan arra gondolok, amikor valakin már csak egy hatalmas pofon vagy egy nyugtató injekció segíthet és ez utóbbi nincs kéznél. Na itt talán úgy elgondolkodnék, hogy oké, belefér, mert mégsem jó ájulásig őrjöngeni. De ilyet nem csinálok, így ez kiesett, más esetet pedig nem tudok.
2012. aug. 15. 23:35
 26/41 anonim ***** válasza:
Kérdező, volt egy ilyen eset, 12 éve. Mivel tegnap voltunk 15 évesek, láthatóan nem okozott törést a kapcsolatunkban, hogy a zasszony lezavart egy maflást nekem, a hirtelen felindultság menthető állapotában. (fél óra múlva együtt röhögtünk a dolgon).
2012. aug. 16. 00:49
 27/41 anonim ***** válasza:
Nem lenne olyan. Most nem akarok nagyképsűgködni meg erkölcsi magaslatokról beszélni, de úgy gondolom, én soha az életben nem tennék olyat, amire a pofon jogos lenne. Mert elméleti síkon számomra van, még ha alapvetően békés ember is vagyok... de pl. ha rátámadnak vkire, alap, hogy visszaüthet védekezésből, vagy ha nagyon elveszti a fejét, mert hülyének nézik meg olyan stílusban beszélnek vele. De magamról tudom, hogy ilyen aljas módon nem viselkednék nemhogy a párommal, de egy vadidegennel szemben sem. Egyébként meg az anyázással kapcsolatban meg az a véleményem, hogy nem, nem normális rögtön pofonnal reagálni rá, mert sajnos a k.rva anyád annyira beépült az emberek káromkodó szókincsébe, hogy simán kimondják, és csak nagyon kis százalékuk érti tényleg a másik fél anyjára...
2012. aug. 16. 01:25
 28/41 anonim ***** válasza:

Egyszerűen NINCS! Ha egy durva kiabálós veszekedés venné kezdetét, mi elviharzunk! Aztán ha lenyugodtunk, megbeszéljük normális hangnemben. (Ilyen se volt még nálunk, de csak így tudom elképzelni.)

"ha mondjuk arra mennék haza, hogy teszem azt 2 másik férfival csal meg épp, miközben mondjuk még gyerekünk is van" Azért ez egy normális nővel nem fordulhat elő. Ha nem egy primitív ösztönlénnyel jössz össze -hamar kiderül ha az, kb 5 perc beszélgetés- akkor ez nem történhet meg.

L21

2012. aug. 16. 08:41
 29/41 anonim ***** válasza:

Pedig vannak olyan nok, akit én is megutnék.

25N

2012. aug. 16. 09:06
 30/41 anonim ***** válasza:
Kedves #29, nekem férfiként egy ilyen nő van, de ez ennél a kérdésnél OFFTOPIC: az anyám. De nem teszem, nem ő miatta, hanem magam miatt... inkább kikerülöm...
2012. aug. 16. 10:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!