Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van szerintetek még értelme próbálkozni?
Figyelt kérdés
A férjemmel a válás tervéig jutottunk. Én tettem ki, mert már nem bírtam, hogy állandóan "üzleti úton" van, de persze pénzt nem látok belőle, ha nem utazik sincs otthon éjfél előtt, nem beszélgetünk,nem csinálunk semmit együtt. A végén már a rezsibe sem szállt be, csak sztorizott, hogy miért nincs pénz. Állítja, hogy nincs senkije, de én nem hiszem el. Nagyon sokszor mondtam neki, hogy nem vagyok boldog és hogy mik a gondok, de csak megígért mindent, mégsem történt semmi változás. Most külön vagyunk. Szerintetek van értelme még reménykednem? Még mindig szeretem benne azt az embert, akihez hozzámentem, de nem hiszem, hogy újra ugyanaz lesz.2012. aug. 14. 22:08
1/5 anonim válasza:
Hát ha nagyon nem ellenkezett a válás témáját illetően, akkor felesleges próbálkozni! Szerelem volt, elmúlt. Sajnos ez ilyen! Remélem még lesz részed szerelemben! És kívánok neked nagyon sok boldogságot!
2/5 anonim válasza:
Nincs értelme
A legtöbb férfi megváltozik ha már megszerezték a nőt,a kezdetben persze hogy felvesznek egy álarcot,így elhiszik hogy normális pasi,valójában meg semmit sem ér
3/5 anonim válasza:
Én nem változtam meg, miután "megszereztem" a nőt, tehát az általánosítást felejtsük már el. A férjed megcsal, ez biztos. Sajnos már a kis leírásból is lejön, hogy ennek már nem lesz jövője.
4/5 anonim válasza:
Írtam hogy a LEGTÖBB férfi,tehát milyen általánosításról beszélsz?
5/5 harleynagyi válasza:
szerintem varj egy kicsit , mivel hogy uzleti utakon van talan es keson jar haza , talan azert mert otthonba feszult a levego ??!!! az van egy hazassag 2 emberren mulik es senki nem hibatlan , es talan neked is elkellene gondolkozni hogy mi is okozta az elhidegulest ??!! de ugyan ugy a ferjed is most hogy kulon vagytok radobben mit is veszithet ..Tudod mikor egy ferj haza erkezik es mindjart kerdesekel van letamadva vagy morgas hideg fogadtatas van olyankor inkabb menekulnek az otthonbol. Az En ferjem is sokat jon haza ugy hogy meg mindig a fejebe van a munkahelyi problemak es nem s zol hozam de olyankor nem arra gondolok hogy megcsalt ha nem probalom felviditani es kesobb elmondja mi is bantotta , alkalmazkodas a titka a jo hazassagnak es penz miatt soha nem szabad osszeveszni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!