Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Úgy tűnik, hogy 2 gyerekkel egyedül maradok
Van egy 4 évesünk, és félidős terhes vagyok. Helyrehozhatatlan a házasságunk. A szüleimhez fogok költözni, de ők ennyit tudnak segíteni, semmi többet.
A jövedelmem mindennel együtt kb. 100e ft. Hogyan lehet megoldani, hogy tisztességsen fölneveljek 2 gyereket?? A lelki részét sem tudom, hogy hogyan fogom feldolgozni, de az mégjobban aggaszt, hogy mi van ha enni sem fogok tudni adni a gyerekeknek.
Ne kérdezzétek miért jön a második baba-mert azt reméltem/tük attól helyrejön minden. tévedtem.
Azt gondoltad majd egy újabb gyerek helyrehozza az elcseszett házasságod? Ugye ezt te se gondoltad komolyan?
Most már úgyse tudsz mit csinálni, végig kell csinálnod. ennyi.
Szia!
Engem is egyedül nevelt az anyukám, 8 éves voltam. Anya munkanélküli volt. Kb 60.000 Ft-ból éltünk, és tartottunk fent egy házat meg fizettünk egy hitelt. Anya leült velem és azt mondta : Drága kis lányom, anya nagyon szeret és szeretné neked a legjobbat megadni, de mivel anyának most nincs sok pénze nagyon megkell gondolnunk mire költünk, ezért nem tudunk mindenn nap csokit venni, meg játékokat,mert bekell osztanunk egy kis ideig kikell ezt bírnunk.- És megértettem, sőt nagylánynak éreztem magam . Bár a te gyerkőcöd még picike, de én azt tanácsolom legyél vele nagyon őszinte, mert hiddel a gyerekek nagyon értik ami körülöttük zajlik. Mi leírtuk egy papírra amit feltétlen kikell fizetni, elraktuk rá apénzt a kaját meg igyekeztünk minél kevesebből megoldani. Mindig néztük az akciókat.
Nem tudom milyn helyzetben vagytok, de az apukát meg nem kell kímélni, meg nem kell büszkének lenni, igen is kell tőle kérni pénzt, mindenre!!! Hiszen az ő gyerekei is, és az ő felelőssége is ha nincs mit ennie a gyereknek. Remélem találsz valami hasznosat a történetemben. Sok sikert és mindig csak arra gondolj, hogy van 2 csoda akikért élned kell. És nekik egy vidám, boldog anyukára van szükségük, mert érzik ha nem így van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!