Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha leönt a válófélben lévő férjem vízzel, azzal
lehet menni látleletre?
Figyelj, a bíróságon mindenképp meséld el, hogyan beszél veled, rólad a gyerek előtt, pont erre hivatkozva egyszerűen alkalmatlan egy normális apa szerepét betölteni. A sok vicceske válaszolóval meg ne foglalkozz, nem volt még "szerencséjük" ilyen agyatlan b@romhoz, mint a férjed. Nincs valami jó barátnőd, aki hisz neked és meghallgat? Már az is segítene egyben maradnod, míg lezajlik a válás, egyedül ezt más sem tudná feldolgozni, nem a te hibád, hogy úgy érzed, már megőrülsz. Próbálj minél kevesebbet otthon lenni, hogy találkoznod se kelljen vele, iszonyat lehet így élni.
2012. aug. 13. 13:38
ne legyél már ilyen gyámoltalan....de komolyan....mi a francért hagyod, hogy kikészitsen idegileg? költözz el...ez biztos...és amugyis...minek kommunikálsz vele egyáltalán??? ne foglalkozz vele...csak ügyvéden és bíróságon keresztül...azt kész...ennyi...nem több...ne hagyd már h nyeregbe érezze magát! csak higgadtan és ügyesen, legyen akármekkora szemét!
23L
2012. aug. 13. 14:10
33/42 A kérdező kommentje:
kösz srácok. Ti utolsó válaszolók aranyosak vagytok.:-) Erőt adott nekem persze vannak barátaim akikre tudok támaszkodni bár a legjobb barátnőm most lécelt le Angliába.
Kedves kérdező! Nagyon vigyázz, mert engem sem mert megverni a férjem 15 éven keresztül, csak a véremet szívta. Egész addig, míg engem is felidegesített olyannyira, hogy megmondtam neki beadom a válópert. Lett egy agyrázkódásom, és egy kisebb koponya zúzódásom úgy megvert. Próbálj meg higgadt maradni, nézd a gyermekeket. Előbb-utóbb úgyis elválasztanak. Tarts ki! Egy ilyen gyökér nem éri meg, hogy idegeskedj miatta. Szorítok Neked!!!!!!! :)
2012. aug. 14. 05:57
35/42 anonim válasza:
azért önt le hogy lehiggadj..lemérem jó hideggel mert egy vizes pólóról nem fognak látletet irni
2012. aug. 16. 00:20
Érdekes a hozzáállása a kérdező és a válaszolók egy részének azzal, hogy "nem mer megütni" a férjem!!
Talán azért nem teszi, mert úriember nem üt meg nőt.
De a hisztidet kezelni tudja egy kis hideg vízzel...
2012. aug. 16. 00:55
05:57-nek.
"Gbariella1975 válasza:
Kedves kérdező! Nagyon vigyázz, mert engem sem mert megverni a férjem 15 éven keresztül"
Micsoda "pipogya" pasik vannak, ha egy nő így akarja megmagyarázni a bizonyítványát!
Neked is 15 évig kellett hergelned a szerencsétlen férjedet, mire ki tudtad hozni a sodrából és végül megkaptad a nyaklevest, amire vágytál!
Tudod azért sántít a meséd, mert pont 15 éved volt rá, hogy kisétáljál a kapcsolatból, DE NEM TETTED!!
2012. aug. 16. 01:04
Az én férjem ugyanilyen. Ha leszamitom zt par folytogtast amikor elborult az agya,akkor igazabol ő sem csinal semmi különöset,mégis valogatott eszközökkel tudta elérni hogy kiboruljk,addig provokalt,képembe röhögött,sértegetett,amég ki nem borultam,majd akkor a képembe vagta hogy milyen elmebeteg idiota vagyok,és be kéne zaratni....NE HAGYD MAGAD KIBORITNI!!!Tudom,baromi nehez,de ez az ő hatalmas fegyvere ellened,hogy anygali nyugodtsaggal prookal,még te szep lassan tombolni nem kezdesz az idegtol.Ne tedd!! ne kiabalj,ne csinalj semmi mosolyogj ra,és sétálj el,ha nagyon nem birod menj ki a hazbol avgy barmi,de NE LASSA RAJTAD HOGY SIKERÜLT KIBORITANIA!!!!!!!!!Leöntött? És??Mondd meg hogy kössz ugyis épp hajat kaartal mosni. Az a baj hogy egy idő utan te is elhiszed magadrol hogy te vagy az elmebeteg,és az szerint is fogsz cselekedni...probalj meg esetleg valami enyhenyugtatot ha maskepp nem megy a valas idejere. De amugy minek laktok még egyutt?
2012. aug. 16. 08:19
Szerinted milyen leletet adnak arról, hogy vizes lettél?
2012. aug. 16. 11:04
37-esnek!
Nem éltél az én életembe, úgyhogy fogd be és ne ítélj! Nem arra vártam, hogy 15 év után üssön meg, hanem arra, hogy szép szóval megpróbáltam megbeszélni az életünket minden egyes alkalommal, hogy ugyan ne a játékgép, a nője éltesse már , hanem a családja. A verés akkor jött, amikor lek@rváztam a nőjét, akit egyébként is fizetett a szolgálataiért. Drágám először kérdezz , utána szövegelj!!!!!!!!!
2012. aug. 16. 18:22
Kapcsolódó kérdések: