Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogadtatok már fel magánnyomozót férjetek hűtlenségének kiderítésére?
Nem és feleslegesnek is tartom. Ha már nem bíznék benne, akkor elhagynám akkor is, ha nem csal meg.
Mennyivel lenne jobb, ha pontosan tudom, sőt fotóm is van róla, és jelentés, hogy hánytól hányig?
Nem azért maradok vele, mert nem csal meg, hanem azért mert boldog vagyok mellette és szeretem. Ha nem lennék boldog elhagynám.
(több mint 20 éve vagyunk házasok)
a 2. válaszolóhoz (15:46-os): És ha gyanakszol, vannak jelek, de nem vagy biztos benne? És ha "szembesíted", rákérdezel, persze hogy tagadni fog a sírig, te meg csak őrlődsz, mert érzed hogy valami nincs rendben, de nem találsz választ, csak ha tényleg lebukik a társad. No ilyenkor, ha nagyon ügyes a megcsaló illető, akkor lehet hogy tényleg csak a nyomozó tud biztos választ adni.
Viszont van aki meg azt mondja, hogy amiről nem tudunk, az nem fáj, meg hogy egy kis futó kaland miatt nem érdemes felrúgni több évtizedes szövetséget. Kitombolja, kihódítja magát az ember és kész, úgyis hazajön, nomeg ha nem érezne semmit irántunk, nem titkolná annyira a külső kapcsolatát, nem félne úgy a lebukástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!