Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beadtam a válópert megúntam a férjem kapcsolatai. Buszsofőr. Nem akar válni fenyeget. Nekem kialakult egy kapcsolat de megálltam mert fenyeget hogy a telszámlámat felhasználja tanúkat fog behozni akik bizonyítják hogy beszéltünk. Érdekli a bíróságot?
Az kemény...nem érdekli a bíróságot :)
Amúgy a buszsofőrt miért emelted ki? Nem izélésből, csak kíváncsi a tökfejem.
Lehet, hogy azért emelte ki, mert a munkája alatt ismerkedik.
Ha távolsági sofőr, akkor sokan rendszeresen utaznak munkába a járatán, és egy idő után ismerősök lesznek :)
Ha körutakat visz, akkor meg még több a lehetőség.
A bíróságokat rohadtul nem izgatja, kivel mikor hol mennyit beszélsz... Ha minden válásnál kivizsgálnék ezeket, 10 évig tartana egy válóper, így is túlterheltek a bíróságok!
A gyerekelhelyezésről meg annyit, hogy a szomszéd faluban van 1 nő, 2 gyerekkel él egy házban, meg a szüleivel, se villany nincs, se vezetékes víz, napi szinten üvöltöznek, verik egymást, az 5 éves kisfiú még nem szobatiszta(!!!), a nő csak a családi pótlékból, meg a gyerektartásból éldegél, sosem dolgozott, és a családjóléti szolgálat ideálisnak nyilvánította a körülményeket... Miről beszélünk? Ezek után majd pont tőled veszik el, mert új párod van?
Buszsofőr, kamionos, taxis, stb. Ezek mind egyformák. Szélhámos népség, nem várhatsz tőlük hosszútávon sok jót.
A volt feleségemet is egy ilyen csábította el. Iszonyat durva válás lett a vége, aztán mikor elváltunk, kiszedte belőle a pénzt és jól átverte.
Felejtsd el, és ne érdekeljen, miket talál ki és hazudik össze a bíróságon, azokat az úgysem érdekli. Meg az sem, hogy akar-e válni vagy sem. Ha te akarsz, elválasztanak, ráadásul te leszel a felperes. A gyerekeket meg nagyrészt úgyis az anyának ítélik, itt meg az apa állása sem olyan, hogy elláthatná rendesen őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!