Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ilyet csinálni? (gyerek ház) bővebben lennt?
Figyelt kérdés
Éppen válunk a férjemmel.Nem fizet gyerek tartást..mondván fizethet majd a bíróság után eleget...mondom ok...ma pedig azzal a helyzettel állt elő hogy mit szólnék ahhoz hogy ha a gyerek nevére iratná a házát ő pedig elköltözne és ugymond lemondana a gyerek felügyeleti jogáról...én nem bánnám hisz eddig sem foglalkozott velünk.Nem mondtam neki semmit sem...de hát ilyet lehet?Szóval kiváltani a gyerektartást egy hitelmentes házra?????se köpni se nyelni nem tudtam..annyit mondtam h majd megbeszéljük.Most tanácstalan vagyok nagyon.Ez megoldható valahogy szerintetek???2012. aug. 9. 15:25
1/17 anonim válasza:
Biztos megoldható, keress előtte egy ügyvédet.
2/17 anonim válasza:
Igen és szerintem ne variálj rajta, mert ez biztos a gyerektartás pedig nem.
3/17 anonim válasza:
hát, azért csak segítség lenne,ha nem albit kellene fizetned, vagy épp lakáshitelt.
4/17 anonim válasza:
Bármikor lemondhat a házrészéről a gyerektartás fejében, ha ezt te, a gondviselő elfogadod. Ha pedig még a gyerek felügyeleti jogáról is lemond, nem fog vegzálni se téged, se a gyermekét. Mindezt ügyvéd előtt foglaljátok írásba. Én elfogadnám!
5/17 anonim válasza:
Szerintem is menj bele!
Az előttem válaszolók már leírták az előnyöket, ezért ezt nem részletezném.
Ha férjed ilyen "szuper apa", akkor jobban is jártok ezzel!
6/17 anonim válasza:
Fogadd el, így csak a te dontésed számít a gyerekkel kapcsolatban.
7/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Csak attól tartok kicsit,hogy majd a jövőben ha szeretnék egy másik helyre elköltözni akkor ha a fiam nevén van a ház én nem adhatom el hogy másikat vegyek egy olyan helyen ahol kedvezőbb neki a környezet.De mindenképp meggondolandó szerintem is.
2012. aug. 9. 16:20
8/17 A kérdező kommentje:
ilyen esetekben is ugyan ugy kell fizetni illetéket meg mindent?Mer az ha jól emléxem nem 2 ft volt......ez csak ilyen mellékes kérdés:)
2012. aug. 9. 16:21
9/17 anonim válasza:
Eladhatód a gyámhatóság engedélyével és vehetsz egy másikat de annak is a felét a fiadra kell íratni.
10/17 A kérdező kommentje:
És olyat lehet csinálni hogy gyerektartás fejében nem a gyerekre hanem rám iratja?csak hogy ne kelljen gyámhatósághoz menni ha valamit akarok vele csinálni....
2012. aug. 9. 16:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!