Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Úgy érzem a férjem engem és a szeretőjét is szereti?
Az én férjem is 1 éve lett szerelmes,küzdöttem egy ideig érte,de most már elfogadom a helyzetett.Sok mindent megbocsájtottam neki 20 év alatt,de megalázni nem hagyom magam.Enged el,nem könnyű,de ez már úgy sem lesz az igazi.Én azt gondoltam,hogyha vissza jönne csak arra tudnék gondolni mindig,hogy mit tett.A szíved mélyén ezt talán sosem lehet elfeledni.Én is most probálok új életet kezdeni!
Fel a fejel!
Utolso kommentelönek irom.Öszintént sajnällak .De én is ebben a cipöben järok .De én mär elvältam töle.De sajnos nem tudok tul tenni a väläsomon .Ö nem akart välni ,mert neki a helyzet kényelmes volt.èn még szeretem s nem tudom mit tegyek?
Ujbol összejönni nem szeretnék vele ,mert mindig az asztalon lenne a téma.De igy sem jo mert szenvedek.Mäs meg nem érdekel .
19,05-nek
Mi még nem váltunk el.Azt mondta be adja ,de még nem tette meg.Én még várok.Elfelejteni én sem tudom,mindennap gondolok rá,de azért élem az életem.Más kapcsolat egyenlőre nem érdekel nem is keresem.34 éve ismerjük egymást,de most döbbentem,rá,hogy nem ismertem elégé.Azért mentem hozzá mert nagyon szerettem,de most nagyon csalódtam és ez meg visel.A gyerekeim velem vannak,úgyan már nagyok, nekik is nehéz,de erősítjük egymást és nem vagyok teljesen egyedül.Újra megtaláltam a régi ismerősőket(szintén elváltak)sokat beszélgetünk elmegyünk ide-oda.
Ha annyira választani akart volna, már megtette volna...
Kényelmes ez így, ahogy van. Otthon a biztonság, a megszokott élet, másutt az új varázsa..és senki sem kényszeríti választásra...én voltam ilyen kapcsolatban.
Elárulom, fogadni mernék, hogy a férjed téged választ...20 év után nem fog mindent feladni és újrakezdeni egy új szerelem miatt. Nem a szerelem tartja össze a kapcsolatokat!
Nagyon sajnállak mert én is így jártam... Először visszafogadtam, másodszor is... Én marha! Mostmár nem! És találtam olyat, aki csak engem szeret!:)
Sok kitartást kívánok neked és a többi hozzánk hasonló sorsú feleségnek, mert hatalmas lelki teher ez, amit SOHA nem lehet elfelejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!