Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 éves a kisfiam, most készülünk beadni a válókeresetet, havi mennyi láthatást ítélhetnek az édesapjának?
Figyelt kérdés
2012. aug. 7. 12:20
11/15 anonim válasza:
Te meg azt nem fogod fel, hogy NEM a jogi igazságát vitatom annak, amit írtál, hanem a többi kommentedet a dologról.
Azt hogy kérdezi meg a bíróságon?
Tanulj már meg olvasni.
12/15 anonim válasza:
A személyes véleményed a kommentemről nem igazán érdekel, ha nem haragszol. Nem értem miért akarsz makacsul meggyőzni, hogy megkeseredett vagyok, dehogy vagyok az! Tényeket közöltem. ÉS nem a gyereket unják, hanem a problémákat.
13/15 anonim válasza:
Jól van, akkor legyél meggyőződve az igazadról, ezen nem fogok tovább vitatkozni veled, hisz úgysem érted.
További szép napot.
14/15 anonim válasza:
Persze, biztosan hülye vagyok. Szép napot neked is!
15/15 anonim válasza:
Annyira szeretem amikor olyanok osztják az észt, akinek nincs gyereke, vagy ha van, akkor nem volt olyan helyzetben, de okoskodik.Mindenkinek más lehet a problémája és nem mindenki tudja normálisan megbeszélni a gyerek másik szülőjével a dolgokat.Én például megtettem mindent, úgy érzem, de lehetetlen amit szerettem volna, vagyis békésen elválni és közösen felügyeljük a gyereket.Átviszem hozzá(mert az apuka nem képes érte jönni), és megbeszéljük, h másnap estig nála marad, majd este( már ittasan) hív telefonon és lehord mindennek, mert én rásóztam a gyereket és le sem írhatom, h szerinte épp mit csinálok!Szóval este vissza a gyerekért és másnap megint jön a hisztije, h látni akarja és beperel, ha nem viszem neki oda.Szóval amíg a hátteret nem ismerjük, ne ítélkezzünk és szerintem itt tanácsot kérnek az emberek, nem mást!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!