Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van jelentősége, hogy ki adja be a válókeresetet?
ma 09:18
Nem jól tudod..
Nincs jelentősége.
Mert igaz az elején ha nem közös megegyezés akkor a felperes fizeti ki az illetéket,de kérheti a fizetési mentességet vagy ha nem jár neki,akkor a bíróságon kérheti a válóperi illeték felezését is. Ebben az esetben a bíró kötelezi az alperest az illeték fele összegének átutalását.
Ha nem jelenik meg,akkor az alperes akkor is elválasztják. Ha a felperes akkor nincs értelme az egésznek.. Ha válni akar akkor megjelenik. Ha egyéb okok miatt nem tud megjelenni(pl: baleset) akkor a meghatalmazására küldhet tanút,vagy elnapolják)
kedves 4., ne is zavarjon, hogy ügyvéd vagyok. Biztos "nem jól tudom".
Természetesen vannak mentességek is, meg ügyvéd is megjelenhet helyette, de:
1. nem írtam le ide a teljes Pp-t, bocsánat érte, azt írtam le, hogy mi a jelentősége a felperesi perbeli állásnak.
2. Ha az ügyvéd jelenik meg, akkor is a "felperes" jelent meg!!
Ott nincs!
Ott kizárólag annak van jelentősége, hogy hol jobb a gyereknek.
Hogy ne lenne jelentosege:
Ha barki mas adja be, akkor az nem szamit, de ha a TE Parod, akkor bajban vagy. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!